Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı'nda "Hükümet gibi kadın" olarak seyircisiyle buluşacak

Küçük yaşlardan beri kamera önünde olan oyuncu Ege Kökenli, Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı olarak karşımıza çıkacak. Kökenli, dizide canlandıracağı ‘Hanzade’yi ‘Hükümet gibi kadın’ olarak tanımladı

Kanal D’de yayınlanacak olan Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı’nda ailenin reisi rolündeki Hâkim Alaca’nın (Halil Ergün) genç ve güzel eşini başarılı oyuncu Ege Kökenli canlandıracak. Kökenli, Hanzade karakteri için, “Kendinden çok emin, ne istediğini çok iyi bilen, akıllı ve güçlü bir kadın. Hükümet gibi kadın” dedi. Kökenli, duayen sanatçı Halil Ergün ile oynamanın kendisi için büyük bir şans olduğunu söyleyerek “Senelerin tecrübesi, ustamız Halil abi ile olmak beni çok mutlu ediyor. Kendisi de pamuk gibi bir insan” diye konuştu.

Hikâye çok girift

Kapadokya’nın eşsiz doğası olan büyülü bir bölge olduğunu ve bu büyünün izleyiciye geçeceğini kaydeden Kökenli, dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile ilgili de “Mahsun Hoca ile çalışması çok keyifli. Çok güzel gözü ve sinematografisi var. O yüzden başarılı bir iş olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı. Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı’nın son zamanlarda okuduğu en iyi senaryo olduğunu vurgulayarak, “Bu hikâye nereye gidecek diye heyecanlandığım bir proje oldu. Bir de hikâye çok girift. Her karakter seyircide merak uyandıracak. Ben seyirci gözüyle baktığımda bunu hissettim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri