Doya Doya Moda'da Özlem Salafzoun Aleyna Koç'a temas etti, diskalifiye edildi!

TV8'de yeni haftası bugün başlayan Doya Doya Moda'da ilk gün sona erdi. Birbirinden iddialı yarışmacıların puanlarını aldığı bölümde programa yeni katılan Betül Kalyoncu birinciliği elde etti. Ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise kıyamet koptu. Özlem Salafzoun, Uğurkan Erez'in açıklamasıyla birlikte diskalifiye edildi. İşte yaşananlar...

Talya Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başladı. Pazartesi günü Betül Kalyoncu'nun katılımı ile şapka şıklığı için yarışılan formatta ilk puanlar alındı. Yarışmacılar yarınki konseptini öğrendi ve kolları sıvadı. Ancak yayınlanan fragmanda şoke eden bir gelişme yaşandı. Buna göre Özlem Salafzoun, açıklanan kararla birlikte artık programda olmayacak. Çünkü diskalifiye edildi. Detaylar haberimizde.


Cuma günü gerginlik

Geride kalan haftanın son gününde beşinci kez podyuma çıkan yarışmacılardan bazıları arasında kart gerginliği yaşandı. Özlem Salafzoun'un konsept kartının kaybolması sonrasında dolap kapakları yerinden koptu, tartışmaların sesi ekranlarda yankılandı. Bunun üzerine de jüri, kartı alan isimler hakkında alışverişlerine yönelik yaptırım uyguladı. Bugün bu isimler 2 saat yerine 15 dakika eksik ve 100 lira daha az bütçe ile kombin oluşturmaya çalıştı.


 

Aleyna Koç'a temas etti!

Bugün yeni saati ile 11.15'te yayınlanan Doya Doya Moda'nın haftadaki ilk bölümü gözler yarındaydı. Buluşma yeri olan Bakırköy'de bir araya gelen kızlar arasında nasıl bir sohbet deöneceği merak konusuydu ancak bu kez kavga çıktı. Aleyna, Özlem Salafzoun'a gülerek tepkisini çekti. "Sen bir gülmesene, samimiyetsiz" diye çıkıştı. Ancak Aleyna aynı tavrı sergileyerek; "Sürekli böyle yapıyor" dedi. Bu sözlerden sonra Özlem, Aleyna'ya temas etti. Göz yaşları içinde kalan Aleyna; "Beni bu şekilde rezil etmeye hakkı yok" diye bağırdı. Özlem de en yakın arkadaşı Eda'ya yakınarak; "Sabır sabır nereye kadar artık" dedi.

Tüm bu olanlardan sonra Uğurkan Erez, Özlem'in diskalifiye edildiğini açıkladı.
 













 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri