Doya Doya Moda'da kim şampiyon oldu? Aleyna mı Hülya mı? 27 Ocak puan durumu

Türkiye'nin en şık yarışması Doya Doya Moda'da yeni sezonun son günü geldi çattı. Aylardır büyük rekabet içerisinde bulunan kadınlardan sadece 2'si bugün büyük ödüle ortak. Hülya ve Aleyna'nın düellosundan hangisinin galip olarak ayrılacağı merak konusu. Seyirciler de bir an önce birincinin belirlenmesini istiyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim şampiyon oldu? Aleyna mı Hülya mı? 27 Ocak puan durumu haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş, Yasemin Yılmaz ve Gülşah Saraçoğlu'nun yaptığı Doya Doya Moda'da sezon finali bugün başladı. Haftaya başlayan yarışmacılardan sadece ikisinin ödüle aday olarak güne başladığı bölümde bir isim çanta dolu para ile villadan ayrılacak. İkinci ise 20 bin lira kazanacak. Üçüncüye de kolye hediye edilecek. Kıran kırana mücadelede bulunan iki yarışmacı Hülya ve Aleyna ilk günden bu yana programda çetin bir rakip olmayı başarmıştı. Peki, Doya Doya Moda'da kim şampiyon oldu? Aleyna mı Hülya mı? 27 Ocak puan durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Yapım imzasıyla milyonlara ulaşan ve her bölümüyle büyük bir heyecan yaşatan Doya Doya Moda, final bölümlere ekranlara veda ediyor. Aleyna ve Hülya'nın amansız rekabetine sahne olan programın bugün başlayan haftasında final heyecanı ekranlardaki yerini aldı. Ardından da mücadele başladı. Herkesin gözü gün sonunda. Yarışmacıların hedefi son günde kombinlerini oluşturmak ve ödülle eve dönebilmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 27 Ocak 2023 Cuma puanları haberimizde.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

27 Ocak Cuma tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Meyra Melike: 
  • Deren:
  • Eda:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri