Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Kasım Salı puanları

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'nın ikinci bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kızlar bugün Bakırköy'de yarışacak ve ardından podyuma çıkacak. Yine sinirlerin gerileceği ancak eğlencenin eksik olmayacağı bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzası ile ekranlarda fırtınalar estiren Doya Doya Moda'nın yeni haftadaki ikinci bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. 7 iddialı kadının birincilik için ter döktükleri zorlu maratoun yeni gününde yine kıyasıya rekabet yaşanacak. Her anında moda olan programda diğer yandan zaman zaman da sinirler gerilecek. Alışveriş sırası ve podyunda tartışmalar eksik olmayacak. Seyirciler de günün sonunun nasıl geleceğini merakla bekliyor ve araştırmalarda bulunuyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.


Uğurkan Erez çılgına döndü

Bugün yayınlanacak bölümün fragmanı paylaşıldı. İlk anlarda Eda, Özlem ile hararetli bir tartışma içerisindeydi. "Ben düşmanımın salonuna da giderim" diyen Eda'ya "Yüzsüzsün o yüzden" cevabı veren Özlem herkesi şaşırttı. Aleyna ve Esra'nın karşı karşıya geldiği anlarda ise Uğurkan Erez adeta bir patlama yaşadı. Esra'ya tepki gösteren ünlü isim, sesini yükseltti. Ayrıca Esra ve Özlem arasında da ayakkabı krizi çıktı.


Doya Doya Moda 15 Kasım Salı kim birinci oldu?

 Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 15 Kasım 2022 Salı puanları aşağıda yer almaktadır.

  • Elisa Durulay: 20
  • Aleyna Koç: 10
  • Özlem Parlu: 11
  • Ayça Erbaş: 14
  • Esra Yağan: 10
  • Hülya Yenidoğmuş: 11
  • Eda Koç: 17



 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız Pazartesiden Pazartesiya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik. Önceki sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda'nın yebi döneminde oldukça güzel isimler var. Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ, Banu Teker, Nihan Sağır, Özge Özder, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş ve Tina Özdemir mücadele edecek. Sezon boyunca katılacak isimler de listeye eklenecek.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri