Doya Doya Moda Zeynep neden yok diskalifiye mi oldu? Zeynep Billur Uludağ kimdir

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftasındaki ilk gün geride kaldı ve gözler yarına çevrildi. Yayınlanan fragmanda ise flaş görüntüler vardı. Zeynep ve yeni yarışmacı Damla birbirine girdi. Ardından da diskalifiye anonsları geldi. Peki, Doya Doya Moda Zeynep neden yok diskalifiye mi oldu? Zeynep Billur Uludağ kimdir? Detaylar haberimizde.

Talya Produksiyon imzalı bölümleri ile ekranlarda fırtına gibi esen Doya Doya Moda'da yeni hafta da oldukça iddailı başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği programda herkes puanlarını aldı ve ilk birinci belli oldu. Yeni bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyordu ancak hiç de hoş olmayan bir gelişme yaşandı. Zeynep Billur Uludağ ile Damla Gezen arasında çıkan kavga sonrasında Uğurkan Erez diskalifiye haberi verdi. Peki, Doya Doya Moda Zeynep neden yok diskalifiye mi oldu? Zeynep Billur Uludağ kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Sezona damga vurdu

Jüri üyeliklerini Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz, Serdar Uzuntaş ve Uğurkan Erez'in üstlendiği Doya Doya Moda'nın 3. sezonundaki ilk yarışmacılardan biri olan Zeynep Billur Uludağ, bu ana kadar gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı. Bir ara kolundaki problem nedeniyle yarışamasa da topladığı 4 kolye ile birlitke adından söz ettirmeyi başardı. Ancak bugün paylaşılan fragmandaki görüntüler programdaki yolculuğunu bitirir gibiydi.


 

"Kızlarımla kimse böyle konuşamaz"

Doya Doya Moda'nın hesabından paylaşılan görüntülerde Zeynep Billur Uludağ, Serdar Uzuntaş'ın "Keşke kulaklarını tıkasaydın" sözlerine "Ben bir anneyim. Her şeye gögüs gererim ama çocuklarım..." diyebildi ve göz yaşı döktü. Yasemin Yılmaz da "Bu evde gördüğüm en kötü şey" ifadelerini kullandı. Uğurkan Erez de; "Zeynep de diskalifiye olarak aramızdan ayrılıyor maalesef" açıklamasında bulundu ve o da ağladı.

Güzel yarışmacı yaz aylarından bu yana içerisinde olduğu proje ile ilgili olarak bugün tartışmaların yaşandığı anlarla birlikte "Hiç kimse benim çocuklarimi ağzına alamaz. Küfür edip argo konuşamaz konuşursada sonuçlarina katlanır. Yaptiğim hiç bir şeyden pişman değilim. Yine olsa yine aynı tepkiyi veririm. Çünkü ben bir anneyim." notunu paylaştı.


 

Doya Doya Moda Zeynep kimdir?

Bu sezonun en dobra isimlerinden biri olan Zeynep Billur Uludağ daha önce birçok programa katıldı. Son olarak Yemekteyiz'de izleyicilerin karşısına çıkan güzel yarışmacı kısa süre sonra ise Konuşanlar'da boy gösterdi. Adını ise En İyi Benim'de duyrumuştu. Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mimarlık yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor. Instagram adresi @zeynepbilluruludagg'dır ve 60 bin civarında takipçisi bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri