Doya Doya Moda Yağmur kimdir? Yağmur Banda kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8'de yayınlanan bölümleri ile yeni sezonda fırtına gibi esen Doya Doya Moda'da bir hafta daha başladı. Cuma günü elenen yarışmacıların yerine gelecek isim merak konusuydu ve Yağmur Banda bugünden itibaren moda konusundaki marifetlerini podyumda sergilemek için kolları sıvayacak. Zorlu maratonda rakiplerini geride bırakmak isteyen güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Yağmur kimdir? Yağmur Banda kaç yaşında, nereli ve Instagram

Talya Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile ekranlarda fırtınalar estiren Doya Doya Moda'da cuma günü elenen isimler Dilan ve Dilara Pusa olmuştu. İkiz yarışmacıların ayrıldığı programa katılacak isim yeni hafta fragmanda açıklandı. Buna göre daha önce iki kez Survivor'da izlediğimiz ve sporcu kimliği ile ladından söz ettiren Yağmur Banda, rakiplerine karşı moda konusundaki seçimleri ile üstünlük kurmak ve kolyeleri almak için buluşma yerine gelecek. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Doya Doya Moda Yağmur kimdir? Yağmur Banda kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Doya Doya Moda Yağmur kimdir?

Cuma yayınlanan hafta finali ile birlikte 2 günlük tatile giren Doya Doya Doya Moda'nın pazartesiden itibaren yarışacak yeni yarışmacısı açıklandı. Buluşma yerine gelen Yağmur Banda, özellikle Aleyna'nın şaşkın bakışları arasında kamera önünde çıktı. Aleyna "Sen... Survivor'daki kız değil misin?' sorusunu sordu. Yağmur da 'Evet evet' dedi. Gülşah Saraçoğlu da "Podyumda şaka bir yana giyinmeyi de bilsen iyi olurdu Yağmur' sözleriyle kendisine takıldı.


 

Yağmur Banda kimdir?

Yağmur Banda, Survivor 2018 kadrosunda yer almıştı. 2022'de de Survivor Gönüller takımı yarışmacılarından biri olan Yağmur Banda'nın tekvando da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok defa 2'ncilik ve 3'üncülük dereceleri var. 1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Lise mezunu olan Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tekwando takımında yer alan bir sporcudur. Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir. Son olarak, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında yer alan Yağmur Banda, Gönülüller takımında mücadele etmişti.















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri