Doya Doya Moda Selin kimdir? Selin Güler boyu, bedeni, kilosu ve Instagram hesabı

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni haftası başlıyor. İstanbul sokaklarında devam edecek programın geride kalan cuma gününde Kader Bozkurt elenmişti. Yerine gelecek isim merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Selin Güler gözüktü. Güzel yarışmacı bugünden itibaren seyircilerin karşısına çıkacak. Kendisi hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Doya Doya Moda Selin kimdir? Selin G

TV8 ekranlarında kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da geçtiğimiz hafta finalinde Kader Bozkurt en az puanı alarak elenmişti. Kendisinden sonra gelcek isim ise merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmana göre Selin Güler bugünden itibaren mücadeleye katılacak. Güzel yarışmacı yeni bölümde sevenlerinin karşısına çıkacak. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut ve ekranada olacağı an sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda Selin kimdir? Selin Güler kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde yer alıyor.



 


Doya Doya Moda Selin kimdir?

Yarışmanın yeni yarışmacısı olarak buluşma yerine motorla gelen Selin Güler 22 yaşında. Çevre mühendisliği öğrencisi. 13 senedir profesyonel voleybol oynuyor. Boyu 1.74 metre olan güzel yarışmacı 56 kilo ağırlığında ve 36 bedendir. Kıyafetlerin, insanların imzası olduğunu düşünüuor. Instagram hesabı @selingulerr20'dir.
















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri