Doya Doya Moda İlayda kimdir? İlayda Ecem Bakşi Instagram hesabı, kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en şık kadını olabilmek adına mücadele veren 7 yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen Doya Doya Moda'da yeni haftaya merhaba deniyor. Jürinin puanlarıyla birinciyi belirlediği programa pazartesiden itibaren 2 yeni isim katılacak ve ardından kombin savaşı başlayacak. Kendisini ispat etmek isteyenlerden biri de İlayda Ecem Bakşi oldu. Güzelliği ile adından söz ettirecek gibi görünen genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Doya Doya Mo

TV8 ekranlarında kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da geçtiğimiz hafta Elisa ve Özlem diskalifiye edilmişti. Kendilerinden sonra gelcek isimler ise merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda Romaona ve İlayda'nın pazartesiden itibaren mücadeleye katılacağı görüldü. Güzel yarışmacı İlayda yeni bölümde sevenlerinin karşısına çıkacak. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut ve ekranada olacağı an sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda İlayda kimdir? İlayda Ecem Bakşi kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda İlayda kimdir?

Bu haftaya bomba gibi bir başlangıç yapan İlayda "Kemik kadroyu dağıtmaya geldim" diyerek iddiasını ortaya koydu. Fragman yayınlandığı andan bu yana yoğun ilgi gösterilen güzel yarışmacı 23 yaşında. Nişantaşı Üniversitesi Havacılık ve Kabin Hizmetleri Bölümü öğrencisi. Aslen Bingöllü. Boyu 1.75 metre, 38 kilo ve 38 beden. Instagram adresi @ilaydaecembaksi'dir.

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri