Doya Doya Moda Esra kimdir? Esra Yağan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performasnlarını sergileyecekleri ve kombinleri ile mücadele verecekleri programa bugün Esra Yağan katılıyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Doya Doya Moda Esra kimdir? Esra Yağan Instagram hesabı haberimizde.

Talya Prodüskiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bugün yeni bir macera daha başlıyor. Dün ilk puanlarını alan yarışamcılara bir yenisi daha eklenirken kombin savaşı da sürecek. Alışverişe çıkacak 6 güzel kadın arasında eklenecek isim belirlendi. Buna göre bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak isim Esra Yağan oldu. İnternette de güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Esra kimdir? Esra Yağan Instagram hesabı haberimizde.



Doya Doya Moda Esra kimdir?

Dört jüri üyesinden geçern otlar ve yüksek puanlar almak üzere yarışmaya katılan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Esra Yağan, 26 yaşında. Aslen Mardinli. Üniversite mezunu. Insagram hesabından "Sürprizle geldim. Artık her gün sizlerle TV8 ekranlarındayım ve yarın yayındayız. Desteklerinizi bekliyorum" mesajı paylaştı.

Doya Doya Moda Esra Yağan boyu: 165
Doya Doya Moda Esra Yağan kilosu: 49
Doya Doya Moda Esra Yağan bedeni: 36


Doya Doya Moda Esra Instagram hesabı

Yarışmaya bugün katılacak olan güzel yarışmacının kendisine ait aktif kullandığı bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada hiç kimseyi takip etmemesi dikkat çekmektedir. 17 binden fazla takipçisi var. Paylaştığı her fotoğrafla da yüksek sayıda etkileşim elde etmeyi başarıyor. Profiline @essrayagan adresinden ulaşabilirsiniz.























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri