Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Koç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile televizyon ekranlarında şıklık rüzgarı estiren Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. İddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarında kendilerini zirveye taşıyacakları kombinleri tercih edeceği zorlu maratona yeni bir yarışmacı daha katılacak. Cuma günü Elif Baylan programa veda etmişti. Pazartesiden itibaren yarışacak isim ise Eda Koç olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. P

TV8 ekranlarında kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da geçtiğimiz hafta finalinde Elif Baylan en az puanı alarak elenmişti. Kendisinden sonra gelcek isim ise merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda açıklanmasa da sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Eda Koç bugünden itibaren mücadeleye katılacak Güzel yarışmacı yeni bölümde sevenlerinin karşısına çıkacak. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut ve ekranada olacağı an sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Koç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde yer alıyor.


 


Doya Doya Moda Eda kimdir?

Doya Doya Moda'a 3 Ekim 2022 Pazartesi günü katılan yarışmacı Eda Koç (d. 09.05.1988, İstanbul) kolyeleri kazanarak farkını ortaya koymak istediğini ve bunu da başaracağına inandığını söyledi. Bekar olan Koç, 11 yaşında bir çocuk annesi. Sevgilisi yok.Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Bale de yapıyor. Pera Güzel Sanatlar'da da bale eğitimi gördü. Balerinliğin yanında aynı zamanda estetisyen. Her sene kayağa gitmekten çok büyük keyif alıyor. Oğlu Furkan ile tüplü dalış ve kaya tırmanışları gerçekleştiriyor. Daha önce birçok klipte ve konserde ünlü şarkıcıların dansçılığını yaptı. Kanaltürk'te VJ'lik görevi üstlendi, Eda ile Klip Saati programı sundu. Şu anda da oyunculuk üzerine kariyerini inşa etmek istiyor.
 


Doya Doya Moda Eda Instagram hesabı

İlk günden rakiplerine karşı dişli biri olduğunu gösteren ve başarıya ulaşmak için her şeyi yapacağını dile getiren güzel yarışamcı Eda Koç'un Instagram hesabı da hakkında en çok aranan bilgiler arasında bulunuyor. @edakocofficial adresinden profilini takip edebilirsiniz. Şu anda 30 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.






























 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri