Doya Doya Moda 23 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Özlem Parlu diskalifiye oldu mu?

Tv8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da hafta ortası geldi çattı. Olayların yaşanacağı ve diskalifiye kararına dahi gidilebileceği bölümde yaşanacaklar herkesi meraklandırıyor. Esra'nın elbisesini makaslayan Özlem Parlu, programdan gönderilecek mi? Ayrıca gözler gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda 23 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Özlem Parlu diskalifiye oldu mu? Detaylar haberimizde.

Talya Prodüksiyon imzasıyla haftanın beş günü yayınlanan Doya Doya Moda'da amansız rekabet devam ediyor. Birbirinden iddialı kadınların İstanbul sokaklarında şıklık yarışına girdikleri programda yine yer yerinden oynayacak. Geride kalan iki günün ardından yayınlanan fragman herkesi heyecanlandırdı. Çünkü Özlem ve Esra'nın karşı karşıya geldiği anların yanı sıra söylenen bazı sözler kader belirleyici rol oynayacak. Özellikle de Özlem Parlu adına. Diskalifiye olup olmayacağı merak konusu haline gelen güzel yarışmacı hakkındaki kararın ne yönde verileceği kadar puanlar da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda 23 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Özlem Parlu diskalifiye oldu mu? Detaylar haberimizde.


Esra'nın elbisesini makasladı

Programa kısa süre önce katılan ve daha önceki yarışmalarıyla da gündemde olan Özlem Parlu, son günlerde birçok tartışmanın içerisindeydi. Hatta Uğurkan Erez'in "Kızım diskalifiye mi olmak istiyorsun, hemen edeyim" sözüne karşılık olarak "Edebilirsiniz hocam" yanıtı vermişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise bu kez Özlem'in, Esra'nın gün için seçtiği kombinine makas atıp kullanılamaz hale getirdiği görüntüler yayınlandı. 'İntikam böyle alınır' sözleri sarf ederek yırttığı kıyafetin ardından da Esra; "Bu kadar mı korkuyorsun?" diye rakibinin üzerine yürüdü. Olay karşısında sinirlerine hakim olamayarak podyumda gözyaşı döktü. Olay elbette jüri tarafında da karşılık bulacaktı.


Nerede yaşıyorsun kızım sen?

Programın güzel jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, olayın ardından podyumda yaptığı yorumda; "Bu ne kızım? Nerede yaşıyorsun sen ya?" sorusunu yöneltti. Özlem Parlu ise 'Gönül rahatlığı ile yaptım' yanıtını verdi.


 

Özlem Parlu diskalifiye mi oldu?

Fragmanın devam eden anlarında Özlem Parlu, Elisa Durulay ile de tartıştı. "Bu şiddetleri babandan mı öğrendin?" sözü sonrası Yasemin Yılmaz, şaşkın bir ifadeyle "Nasıl ya?" diye sordu. Elisa Durulay'a söylediği tahmin edilen o ifadelerin öncesinde güzel yarışmacı babasından şiddet gördüğünü açıklamıştı. Birkaç saniye sonra da podyumdaki sandalyesinden makyajı akmış şekilde ağlıyordu. "Sen kimsin?" diye çıkıştığı rakibinin bu kez sahnede üzerine yürüdüğü yönünde olaslılık bulunuyor. Uğurkan Erez'in "Ben bunları dinleyemem" diyerek terk ettiği salonun ardından kadrja Durulay girdi. Hamle yaparken görüntülendi ve arkadan çığlıklar duyuldu. Bu sırada Özlem Parlu da "Ben böyle bir şey söylemedim" diyordu. Diskalifiye kararı çıkıp çıkmayacağı yeni bölümde belli olacak.


 

Doya Doya Moda Elisa Durulay kimdir?

Elisa Durulay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Elisa Durulay 8 kasım tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu akteptir. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. 2021 yılında çalıştığı Herbalife şirketinden istifa etmiştir. Modayı yakından takip eden sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Özel hayatı konusunda titiz davranan ünlü sosyal medya fenomeni Elisa Durulay'ın hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Mankenlik yapmaktadır.


 

Doya Doya Moda Özlem Parlu kimdir?

Özlem Parlu (d. 12 Haziran 1988, İstanbul) sosyal medya fenomeni, influencer ve iş insanıdır. 34 yaşında. Yayınlanan fragmanda yarışmacıların yaptıkları kombinleri küçük yaşta düzenlediğini söyleyerek iddialı bir giriş yaptı ancak Serda Uzuntaş "Podyumda patladın" sözleriyle kötü bir gün geçirdiğini söyledi. Güzel yarışmacı ekranlara yabancı bir isim değil. Daha önce kendisini Kuaförüm Sensin'de izlemiştik. Engin ve Koray ile birlikte iyi bir üçlü oluşturup birincilikler kazanmıştı. ÖP adında ruj markası bulunuyor.

Özlem Parlu'nun Instagram hesabı @ozlemparluu
Özlem Parlu'nun Tiktok hesabı @ozlemparluu



Doya Doya Moda 23 Kasım Çarşamba kim birinci oldu?

 Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 23 Kasım 2022 Çarşamba puanları aşağıda yer almaktadır.

  • Elisa Durulay: 19 + 12
  • Aleyna Koç: 11 + 9
  • Özlem Parlu: 13 + 8
  • Melike Meyra Özkan: 13 + 4
  • Esra Yağan: 18 + 15
  • Eda Koç: 18 + 4



 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız Pazartesiden Pazartesiya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik. Önceki sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda'nın yebi döneminde oldukça güzel isimler var. Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ, Banu Teker, Nihan Sağır, Özge Özder, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş ve Tina Özdemir mücadele edecek. Sezon boyunca katılacak isimler de listeye eklenecek.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri