Doya Doya Moda 17 Kasım 2022 Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da en yüksek puanı kim aldı

Dünya trendlerini evinize taşıyan ve renkli yarışmacılarıyla adından her gün söz ettirmeyi başaran Doya Doya Moda'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. 7 kadının İstanbul sokaklarındaki amansız rekabeti dördüncü günde de devam ediyor. Bugün de yine kendilerine yakıştıklarını düşündükleri kombinlerle podyuma çıkarak yarınki final öncesinde avantaj sağlamaya çalışacaklar. Peki, Doya Doya Moda 17 Kasım 2022 Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da en yüksek puanı kim aldı? Detaylar haberimizde.

Talya Prodüksiyon imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Doya Doya Moda'da çok eğlenceli bir konsept geliyor. Dün anne oğul gününün ardından bugün halaya hazırlanacak 7 güzel kız kombinleriyle en yüksek puanı almaya çalışacak. Her anında moda olan ancak zaman zaman tartışmaların da yaşanacağı zorlu rekabetten herkes yarınki finalde avantajlı konuma geçebilmek adına en yüksek puanı almaya çalışcak. Gözler gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda 17 Kasım 2022 Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da en yüksek puanı kim aldı? Detaylar haberimizde.


 

DOYA DOYA MODA 17 KASIM PUAN DURUMU

Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 17 Kasım 2022 Perşembe puanları aşağıda yer almaktadır.

  • Elisa Durulay: 20 + 18 + 20
  • Aleyna Koç: 10 + 7 + 20
  • Özlem Parlu: 11 + 13 + 9
  • Ayça Erbaş: 14 + 7 + 6
  • Esra Yağan: 10 + 4 + 12
  • Hülya Yenidoğmuş: 11 + 17 + 20 
  • Eda Koç: 17 + 14 + 20 



 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız Pazartesiden Pazartesiya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik. Önceki sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda'nın yebi döneminde oldukça güzel isimler var. Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ, Banu Teker, Nihan Sağır, Özge Özder, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş ve Tina Özdemir mücadele edecek. Sezon boyunca katılacak isimler de listeye eklenecek.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri