Doya Doya Moda 16 Kasım 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da en yüksek puanı kim aldı

Hafta içi saat 10.30'da TV8 ekranlarında yer alan ve her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu rekabette bugün yine herkes adını zirveye yazdırmak amacında. Peki, Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu, en yüksek puanı alan hangi isim? İşte 16 Kasım 2022 Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu...

TV8 ekranlarının en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak haftanın beş günü yayınlanan Doya Doya Moda'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Moda tutkunu 7 kadının amansız rekabetine sahne olan programda bugün de zaman zaman gergin anlar yaşanacak. Pazartesi katılan Ayça'nın, Elisa ve Eda ile girdiği tartışmalar sonrası tansiyon yükseldi. Elisa'ya yaptırdığını iddia ettirdiği estetik üzerinden eleştiride bulunup "bebeksin" diyen yeni yarışmacıya Eda sert çıktı. Gözler ise gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu, en yüksek puanı alan hangi isim? İşte 16 Kasım 2022 Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu...

DOYA DOYA MODA 16 KASIM PUAN DURUMU

Yarışmacıların tarzlarını yanıstacağı sınavda alacakları notlar ve yorumlar gelecekleri için de belirleyici rol oynayabilir. Doya Doya Moda 16 Kasım 2022 Çarşamba puanları aşağıda yer almaktadır.

  • Elisa Durulay: 20 + 18
  • Aleyna Koç: 10 + 7
  • Özlem Parlu: 11 + 13
  • Ayça Erbaş: 14 + 7 
  • Esra Yağan: 10 + 4
  • Hülya Yenidoğmuş: 11 + 17
  • Eda Koç: 17 + 14



 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız Pazartesiden Pazartesiya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik. Önceki sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda'nın yebi döneminde oldukça güzel isimler var. Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ, Banu Teker, Nihan Sağır, Özge Özder, Aleyna Koç, Hülya Yenidoğmuş ve Tina Özdemir mücadele edecek. Sezon boyunca katılacak isimler de listeye eklenecek.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri