Disney+ yıldızlarla dolu iki yeni reklam yayınladı

Disney+, ünlülerin yer aldığı "İzlerken Dikkat" adlı iki yeni reklam filmi yayınladı. Reklamlar ünlülerin eğlenceli anlarına sahne oldu.

Vedat Baykal - Geçtiğimiz yıl ülkemizde de yayın hayatına başlayan Disney+, yüzlerce içeriğiyle kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. Devasa platform, yerli ve yabancı içerikleri ve özel reklamlarıyla dikkat çekiyor.
Disney+'a iki yeni reklam geldi. . Reklamlar, marka elçileri Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Gülse Birsel, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz gibi isimleri içeriyor.

Ünlülerin geçit törenini andıran Disney+ için "Dikkatli İzle" adlı yeni bir reklam yayınlandı. Bu komik reklamlar, çevredeki çeşitli faktörlerin izleme keyfini zorlaştırdığı bir ortamda ünlülerin Disney+ yapımlarını izlemesini zorlaştırıyor.



"Disney+'ı her zaman, her yerde izleyebilirsiniz ama yine de dinleyebilirsiniz" sözleriyle, filmlerin, dizilerin ve belgesellerin her zaman, her yerde ve her şekilde izlenebileceğine vurgu yapan platform, ünlülerin komik anlarını anlatan bu iki reklam filminden söz ediyor. .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri