Cansu Kopan kimdir? Gelin Evi Cansu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratona katılacak isimler açıklandı ve Cansu da onlar arasında bulunuyor. Kendisi ile ilgili olarak internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Cansu Kopan kimdir? Gelin Evi Cansu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde 12 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakipleri ve milyonlara açacağı programda herkes elinden gelenin en iyisini yaparak cuma günü altınları evine götürmek amacında. Cansu Kopan da iddiasını ortaya koyarak birincilik içim kolları sıvadı. Evine zaferle dönebilmek adına mücadele verecek güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler internette araştırmalarda bulunup sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Cansu Kopan kimdir? Gelin Evi Cansu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Cansu kimdir?

Bu hafta birincilik için rakiplerini geride bırakmak zorunda olan Cansu Kopan 22 yaşında. Paramedik olarak çalışıyor. Bursa'da yaşıyor. 4 aydır Cem Bey ile evli. Instagram hesabı @cem8cansu'dur.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri