CANLI İZLE Danimarka - Tunus Dünya Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası tüm hızı ile devam ediyor. Geride kalan iki günün ardından gözler bugünkü karşılaşmalara çevrildi. Trabzonspor'da forma giyen Jens Stryger Larsen ve Galatasaraylı Victor Nelsson'un yer kadrosunda yer aldığı Danimarka ile Tunus karşı karşıya gelecek. Bordo mavili taraftarların büyük ilgi ile izlemek istediği mücadelenin yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Danimarka - Tunus maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası tüm hızı ile devam ediyor. Geride kalan iki günün ardından gözler bugünkü karşılaşmalara çevrildi. Trabzonspor'da forma giyen Jens Stryger Larsen ve Galatasaraylı Victor Nelsson'un yer kadrosunda yer aldığı Danimarka ile Tunus karşı karşıya gelecek. Bordo mavili taraftarların büyük ilgi ile izlemek istediği mücadelenin yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Danimarka - Tunus maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.


 

Larsen ve Nelsson sahne alıyor

Trabzonspor'a bu sezon transfer olan ve 21 maça çıksa da beklentileri fazla karşılayamayan Jens Larsen Stryger için turnuva büyük önem taşıyor. Brondby tarafından izlendiği iddialarıyla gündemde yer alan deneyimli futbolcunun performansı bordo mavililerin elini de güçlendirecek. Diğer yandan Sevilla'nın radarında bulunan ve bu kez de 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi ile İspanya'nın yolunu tutacağı öne sürülen Nelsson konusunda da Galatasaray taraftarı sabırsız. İki ekibe gönül verenler bu maçı sabırıszlıkla bekliyor.


 


Danimarka - Tunus maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa'nın kuzeyindeki en önemli futbol ülkelerinden biri olan Danimarka ile Arap coğrafyasının sembol yerlerinden Tunus'un karşı karşıya geleceği 2022 Dünya Kupası D Grubu ilk maçı saat 16.00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.


 

Danimarka'nın Dünya Kupası kadrosu

KALECİLER

Kasper Schmeichel, Hjulmand'ın kalede ilk tercihi olacak. Tecrübeli eldiven milli takımın kaptanlarından biri ve Dünya Kupası'nda gol yememeye çalışacak.

İsim

Kulüp

Kasper Schmeichel

Nice

Oliver Christensen

Hertha BSC

Frederick Ronnow

Union Berlin


 

 

 

SAVUNMACILAR

Hjulmand, rakibe ve mevcut oyunculara bağlı olarak savunmada çeşitli dizilişler denedi. Eylül ayında Fransa'ya karşı dörtlü savunma tercih ederken Hırvatistan karşısında beşli savunmayla oynadı. Joachim Andersen, Andreas Christensen ve Simon Kjaer savunmanın kalbini oluştururken Victor Nelsson da arkada güven veriyor.

İsim

Kulüp

Joachim Andersen

Crystal Palace

Victor Nelsson

Galatasaray

Simon Kjaer

AC Milan

Joakim Maehle

Atalanta

Andreas Christensen

Barcelona

Rasmus Kristensen

Leeds United

Jens Larsen

Trabzonspor

Daniel Wass

Brondby

Alexander BahBenfica


 


 

ORTA SAHALAR

Christian Eriksen, EURO 2020'de kalp problemi yaşamasından bu yana kayda değer bir toparlanma yaşadı ve Danimarka'nın kadrosunda yer aldı.

İsim

Kulüp

Jesper Lindstrom

Eintracht Frankfurt

Mathias Jensen

Brentford

Thomas Delaney

Sevilla

Christian Eriksen

Manchester United

Pierre-Emile Hojbjerg

Tottenham

Christian Norgaard

Brentford


 

FORVETLER

Martin Braithwaite ve Kasper Dolberg gibi oyuncular golleriyle Danimarka'yı taşımaya çalışırken Mikkel Damsgaard ile Andreas Skov Olsen kanatlardan destek verecek. Andreas Cornelius ise ülkesine tecrübesiyle liderlik edecek.

İsim

Kulüp

Martin Braithwaite

Denmark

Andreas Skov Olsen

Club Brugge

Kasper Dolberg

Sevilla

Mikkel Damsgaard

Brentford

Andreas Cornelius

Copenhagen

Jonas Wind

VFL Wolfsburg

Jesper Lindstrom

Eintracht Frankfurt

Yussuf Yurary Poulssen

RB Leipzig

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri