Canan Yoldaş Yılmaz estetiksiz hali ile şaşırttı! O fotoğrafı ortaya çıktı...

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitletyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 28'inci hafta heyecanı sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu mücadelede yer alan isimlerden biri olan Canan Yoldaş Yılmaz, birçok ameliyat geçirdiğini anlatmıştı. Güzel yarışmacının program öncesinde estetiksiz hali ortaya çıktı ve görenler gerçekten şaşıracak gibi. İşte Canan Yoldaş Yılmaz estetiksiz hali...

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitletyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 28'inci hafta heyecanı sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu mücadelede yer alan isimlerden biri olan Canan Yoldaş Yılmaz, birçok ameliyat geçirdiğini anlatmıştı. Güzel yarışmacının program öncesinde estetiksiz hali ortaya çıktı ve görenler gerçekten şaşıracak gibi. Şimdiki görünümünden çok daha farkı olan genç isim bu hali ile çok konuşulacak görünüyor.


 

8 ameliyat geçirdi

Yarışmanın bu haftaki ilk yarışmacısı olarak pazartesi günü puanlarını alan Canan Yoldaş Yılmaz, programda 8 ameliyat geçirdiğini açıklamıştı. Menüsünü hazırlayarak rakiplerinin karşısına çıkan Yılmaz'ın bu sözleri sonrasında eski hali de merak konusu oldu.

İşte Canan Yoldaş Yılmaz'ın estetiksiz günlerinden bir fotoğraf



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacısı olmaya aday isimlerin başında gelen Canan, 2 bin liralık çiçeği ile herkesi şaşırtacak. Rakiplerine değer verdiğini dile getirerek böylesine değerli bir aksesuarı masasına taşıdığını belirten Canan Hanım'ın beş günlük maratondaki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 'Dünün mazlumunu bugünün zalimi yapan sizlersiniz arkadaşlar' çıkışıyla da fragmana damga vurdu. Evli ve bir kız çocuğu annesi. 27 yaşında. Aslen Hakkarili. Üniversite mezunu. 11 yıldır bir hastanede hemşirelik yapıyor Aynı zamanda estetik koçluğu alanında da çalışıyor. Instagram hesabı @cnnyldsylmz'dır.







 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri