Büşra Meşe Yıldırım'dan kendisini izleyen çocuklara jest

Beyaz TV'de İyi Ki Varsın isimli programla seyircilerin karşısına çıkan Büşra Meşe Yıldırım, bugünkü bölümde kendisini izleyen küçük yaştaki hayranlarına bir sürpriz yaptı.

Hafta sonları cumartesi günlerinde İyi Ki Varsın ile seyircilerin karşısına çıkan ve hayata dair birçok konuyu konuklarıyla birlikte değerlendiren  Bürşa Meşe Yıldırım bugün Halil İbrahim Uludağ ile birlikte pelet yakıt hüzerine konuştu. Başarılı sunucu, yayın sonrasında ise kendisini ilgiyle seyreden ve aileleri aracılığıyla mesaj gönderen küçün hayranlarına selam gönderdi.

Yıldırım; "Dün karne aldılar. Bir döne daha var önlerinde. Bu notlar hiç sıkıntı değil. İyi olsun, kötü olsun. Bunlar bizim çocuklarımızın zeka değil başarı seviyesini gösterir. Daha düzelebilecek yarım bir dönem daha var" dedi.



Zeynep Hasret, Asiye Kaya, İbrahim Doğru, Hümeyra Bilen, Eyüp Ensar, Meyrem Gezer, Ecrin Hira Can, Tarık Tek, Berkay Uluköy, Hamza Eray, Zümra Aksoy, Ahmet ve Elif Göksu, Kübra ve Ömür Güngör, Emir ve İnci, Özlem ve Cengizhan Örneker, Yağmur, Aylin ve Ertuğrul Gezer, Yağız ve Öykü Koca, Ecrin Şan, Aysima Yerlikaya, Gamze ve Çınar, Merve Aydın, Merve Öğütçü, İclal Ergün, Samet & Mehmet Can Başkurt, Tolga Ensar Binici, Uğur Samet, Öykü İnci, Ravza Miran ve Eylül Lina Aslan, Efe Eymen Karaaslan, Ravza Çiçek, Yiğit Eymen Eren, Gizem Basut (öğretmen), Ayaz İsmail, Ceylin Ada Kuruçay, Kadir Bulunmaz, Mehmet Arda, Betül, Kübra, Gökhan Kapar, Hatice Zümra Altın selamlarını alan isimler oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri