Buse Kara kimdir? Çok Güzel Hareketler 2 Buse kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

STAR TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri güldüren, düşündüren, zaman zaman zaman hüzünlendiren ve Türkiye gündemini işleyen Çok Güzel Hareketler 2 ilgiyle takip ediliyor. Kadroda yer alan isimler arasına yeni katılan ve güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yeteneğiyle de dikkat çeken Buse Kara da adından söz ettirmeyi başarıyor. Seyircilerin de televizyonda gördükten sonra sosyal medya başta olmak üzere takip ettiği güzel oyuncu hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi

STAR TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri güldüren, düşündüren, zaman zaman zaman hüzünlendiren ve Türkiye gündemini işleyen Çok Güzel Hareketler 2 ilgiyle takip ediliyor. Kadroda yer alan isimler arasına yeni katılan ve güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yeteneğiyle de dikkat çeken Buse Kara da adından söz ettirmeyi başarıyor. Seyircilerin de televizyonda gördükten sonra sosyal medya başta olmak üzere takip ettiği güzel oyuncu hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Buse Kara kimdir? Çok Güzel Hareketler 2 Buse kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.


Buse Kara kimdir? Çok Güzel Hareketler 2 Buse kimdir?

Buse Kara (d. 1991 31 yaşında) dizi ve tiyatro oyuncusudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Dans etmek, şarkı söylemek, eskrim gibi yetenekleri olan Buse Kara iyi derecede İngilizce biliyor. 


Buse Kara'nın oynadığı diziler ve tiyatro oyunları

Dizi
2017 – 46 Yok Olan
2019 – Jet Sosyete

Tiyatro
Hayvan Çiftliği (Tatbikat Sahnesi)
Tüy Kalemler (Tatbikat Sahnesi)
Woyzeck Masalı (Tatbikat Sahnesi)
Hayvan Çiftliği (Kumbaracı50/D22)
Köleler Adası (Moda Sahnesi)


 

Buse Kara Instagram hesabı

Güzel oyuncunun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmakta ve burayı da aktif olarak kullanmaktadır. Çektiği videoların yanı sıra fotoğraflarını paylaşmaktadır. @busekaraburada adresinden takip edebilirsiniz. Youtube'da da aynı isimle birlikte kanal açmış ve yine videolar yayınlamaktadır.
















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri