Bu Tabak Kimin Şule Nur Kablan kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en yeni yarışması Bu Tabak Kimin, birbirinden iddialı isimlerin yarışına sahne oluyor. Yarışmacılar arasında Şule Nur Kablan da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin, yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ünlü sunucunun yanı sıra birbirinden iddialı yarışmacıların da hünerlerini sergiledikleri zorlu mücadelede en gözde isimlerden biri de Şule Nur Kablan oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Bu Tabak Kimin Şule Nur Kablan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kimin Şule Nur Kablan kimdir?

Türkiye'ye adını yeni programla birlikte duyurmayı başaran Şule Nur Kablan, son dönemde dikkat çekmeyi başaran Esra Rabia Ünal'ın yakın arkadaşı. NLP uygulayıcısı. Hayvanları çok seviyor. Sporuna ve kendisine çok önem veriyor. Instagram'da da çok sayıda kişi tarafından takip ediliyor. @sulenur.2 adresinden siz de takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu Tabak Kimin İrem Taşlıyurt kimdir? Instagram hesabı
Bu Tabak Kimin Neslihan Kanaç kimdir? Instagram hesabı var mı?
Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri