Bu Tabak Kimin Nur Kahraman kimdir? Instagram hesabı

FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bu Tabak Kimin, izleyicileri televizyon başına kilitliyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet de had safhada ve Nur Kahraman da gözde isimlerden biri. Hakkındaki bilgiler merak konusu. İşte detaylar...

Çiçeği burnunda yarışma Bu Tabak Kimin, hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yarışmacıların birbirlerine üstünlük kurabilmek üzere verdikleri mücadelede seyirciler keyifli dakikalar yaşarken yarışan isimlerin gerçek hayattaki bilgileri de merak konusu. Onlar arasında Nur Kahraman da var. Güzelliği ile dikkat çeken ve adından söz ettirmeyi başaran genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Bu Tabak Kimin Nur Kahraman kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Bu Tabak Kimin Nur Kahraman kimdir?

Programın en iddialı isimlerinden biri olan Nur Kahraman, güzelliğiyle ön plana çıkan isimlerden biri olarak adından söz ettiriyor. Gezmeyi, eğlenmeyi ve modayı takip etmeyi seviyor. Instagram ve Tiktok'ta binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

Nur Kahraman Instagram hesabı: @_nurkahraman
Nur Kahraman Tiktok hesabı: @nurkahramann_

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu Tabak Kimin İrem Taşlıyurt kimdir? Instagram hesabı
Bu Tabak Kimin Neslihan Kanaç kimdir? Instagram hesabı var mı?
Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri