Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir? Instagram hesabı

FOX TV'de yayın hayatına başlayan Bu Tabak Benim, yeni haftasına merhaba diyor. Yeni yarışmacı ise Fatma oldu. Peki, Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Songül Karlı'nın sunumu ile izleyenlerin karşısına çıkmaya başlayan Bu Tabak Kimin, birbirinden iddialı yarışmacıların sahne aldığı program olarak yayın hayatına devam ediyor. Geçen haftanın sonunda Nalan elenme üzüntüsü yaşamıştı. Daha önce de ekranlardan tanıdığımız Fatma, pazartesiden itibaren marifetlerini sergiliyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Bu Tabak Kimin Fatma Demirci kimdir?

Para ödülünü alabilmek için kamera karşısına geçecek olan güzel yarışmacı Fatma Demirci, daha önce Kuaförüm Sensin'de uzun süre yarıştı. Çetin Köroğlu ile birlikte birincilik için ter döktü. Makyaj ile modellerini en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı. Ayrıca o dönemki partneri ile iş yerinde de beraber mesai yapıyordu ancak şu anki durumu bilinmiyor. Bahçelievler'de Çetin Köroğlu Akademi'de gelen müşterilerine hizmet veriyordu. Instagram hesabını aktif olarak kullanmıyor.

Fatma Demirci Kuaförüm Sensin

Çetin Köroğlu ile yarışan Fatma'nın bir sonraki takım arkadaşı Emre olmuştu. Programda dikkat çeken hareketlerinin yanı sıra sivri dili ve ekibi ile girdiği polemiklerle gündeme gelen Fatma'nın Bu Tabak Kimin'de de aynı performansı sergilemesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu Tabak Kimin İrem Taşlıyurt kimdir? Instagram hesabı
Bu Tabak Kimin Neslihan Kanaç kimdir? Instagram hesabı var mı?
Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Alevler tüm tesisi sardı

Televizyon Haberleri