Black Mirror’ın yeni sezon bölümleri belli oldu

Bilim kurgu dizisinde bir başka yer alan Black Mirror 6. sezon ilk fragmanı geldi. İlk fragmanla birlikte dizinin çıkış tarihi de belli oldu. Bölümlerin temaları da belli oldu.

Vedat Baykal - Bir süredir efsane olan Black Mirror, teknolojinin insanların hayatını nasıl değiştirdiğini ve gelecekte nelere yol açabileceğini gösteren oldukça ilgi çekici bir çalışma. Sevilen Netflix dizisinin altıncı sezonunun yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Black Mirror'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Şimdi ise bölüm numarası ve bölümün konusu belli oldu.

Black Mirror tanıtım fragmanı geçtiğimiz 6 hafta içerisinde paylaşılmıştı. sezonun Haziran ayında yayınlanacağını ve Aaron Paul, Kate Mara ve Salma Hayek gibi ana kadroya sahip olacağını açıkladı.

Dizinin altıncı sezonu 5 bölümden oluşacak

Black Mirror'un altıncı sezonunun 5 bölümden oluşacağı öğrenildi. Bunlar; Joan is Awful, Loch Henry, Beyond the Sea, Mazey Day ve Demon 79.

  • Joan is Awful

Joan is Awful; sıradan bir kadının, küresel bir yayın platformunun hayatının prestijli bir TV dizisi uyarlamasını başlattığını öğrenmesini konu ediniyor. Kadın karakteri, Hollywood'un ünlü isimlerinden Salma Hayek Pinault canlandırıyor.

  • Loch Henry

Genç bir çift, bir doğa belgeseli üzerinde çalışmaya başlamak için bir İskoç kasabasına gidiyor. Ancak kendilerini geçmişte yaşanan şok edici olayları içeren ilginç bir yerel hikâyenin içinde bulurlar.

  • Beyond the Sea

Bölüm, alternatif bir 1969 yılında geçiyor. Tehlikeli bir yüksek teknoloji görevinde bulunan iki adam, hayal bile edilemeyecek bir trajedinin sonuçlarıyla boğuşacak.

  • Mazey Day

Mazey Day; sorunlu bir yıldız adayının, bir vur-kaç olayının sonuçlarıyla uğraşırken bir yandan da istilacı paparazziler tarafından takip edilmesini anlatacak.

  • Demon 79

1979 yılının Kuzey İngiltere'sinde geçecek olan Demon 79; uysal bir satış asistanına, felaketi önlemek için korkunç eylemlerde bulunması gerektiğinin söylenmesi ile başlayacak.

Black Mirror’ın yeni sezonu Haziran’da geliyor!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri