Beşiktaş Konyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle 7 Haziran

Sezonu 2. tamamlayan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'deki son maçına bugün çıkıyor. Siyah beyazlılar evinde oynayacağı Konyaspor mücadelesi ile taraftarına veda ederek bir sonraki sezonun hazırlıklarına başlayacak. Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle burada.

Spor Toto Süper Lig'de perde bugün kapanıyor. Şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci olmak isteyen Beşiktaş hem sezondaki hem de iç sahadaki son maçında Konyaspor'u ağırlıyor. Siyah beyazlılar Şenol Güneş döneminde yakaladığı çıkış sonrasında iyi bir sonla birlikte taraftarına veda etmek amacında. Yeşil beyazlılar ise deplasmanda dev rakibini yenerek kendisine güvenenleri mahcup etmemek ve büyük maç zaferi ile yaza girmek amacında. İki ekibin zorlu mücadelesini izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Spor Toto Süper Lig'de oynanacak karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş Konyaspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Bein Sports 1'den seyredebilirsiniz.

Beşiktaş Konyaspor maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Muleka, Salih, Atiba, Gedson, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Adil, Guilherme, Calvo, Cebrail, Soner, Pozuelo, Bouchalakis, Michalak, Mahir, Moreno

Beşiktaş Konyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Konyaspor'u konuk ettiği son yedi Süper Lig maçındaki tek puan kaybını geçen sezon yaşayan Beşiktaş (6G 1B), bugüne kadar Konya ekibi karşısında üst üste iki iç saha karşılaşmasını galibiyetsiz geçmedi.
  • Beşiktaş ile oynadığı son beş Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor (1B 2M), daha önceki 20 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor (2G 7B 11M).
  • Süper Lig'deki son yedi maçından da 3 puanla ayrılan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetimindeki en uzun galibiyet serisine ulaştı. Siyah-beyazlılar üst üste sekiz galibiyet aldığı son süreci Eylül-Kasım 2009 arasında Mustafa Denizli döneminde yaşadı.
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla beraberlik alan takım olan Konyaspor (14), lig tarihinde sadece 2018/19'u daha yüksek bir sayıyla tamamladı (17).
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda çıktığı 17 iç saha maçının 13'ünü kazanan Beşiktaş (%76.5), en son 2017/18'i (%82.4) daha yüksek bir yüzdeyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri