Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm tek parça, full, ATV ve Youtube izle

ATV'nin yeni sezondaki reyting kozlarından biri olan ve geride kalan bölümleri ile büyük heyecan yaratan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam da ekranlardaki yerini alacak. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım yine ilgiyle seyredilecek. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm tek parça, full, ATV ve Youtube izle alternatifleri bulunuyor.

ATV'nin yeni sezondaki reyting kozlarından biri olan ve geride kalan bölümleri ile büyük heyecan yaratan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam da ekranlardaki yerini alacak. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım yine ilgiyle seyredilecek. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm tek parça, full, ATV ve Youtube izle alternatifleri bulunuyor.


 

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf).


 

Ben Bu Cihana Sığmazam konusu

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin konusu şöyle: Köklü bir aileden gelen Cezayir Türk (Oktay Kaynarca), devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurt dışında devam eden operasyonlarda geçirdiği bir yaralanma sonucu doktor Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.


 

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm özeti

Leyla vurulduktan sonra da umutsuzca son mermisine kadar çatışmaya devam eden Cezayir artık Leyla ile sonlarının geldiğini düşünmektedir. Suna annesinin başına gelen bu felaket için babasını suçlamaktadır. Bu arada Leyla derhal ameliyata alınır. Artık tüm aile endişeli bir şekilde ameliyatın en iyi şekilde sonuçlanmasını beklemektedir. Cezayir ise Leyla'yı vuranları bulup intikam almak için vakit kaybetmeden harekete geçmiştir bile. Kısa sürede Leyla'yı vuran tetikçiyi yakalamayı başarır ve onu konuşturarak arkasındaki kişinin Ayı Boğan Yakup olduğunu öğrenir. Şimdi sırada Yakup'u yakalamak vardır.


 


Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 3. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri