beIN SPORTS sunucusu Zeynep Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı

Türk futbolunun yayıncı kuruluşu beIN MEDIA GROUP'a bağlı beIN SPORTS'ta sunuculuk yapan Zeynep Özdemir, adından söz ettirmeyi ve her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı sürdürüyor. Güzel sunucu ekran önündeki başarısının yanı sıra sosyal medyada da bir hayli ilgi görüyor. Binlerce kişi tarafından takip edilen Özdemir hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, beIN SPORTS sunucusu Zeynep Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı

Türk futbolunun yayıncı kuruluşu beIN MEDIA GROUP'a bağlı beIN SPORTS'ta sunuculuk yapan Zeynep Özdemir, adından söz ettirmeyi ve her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı sürdürüyor. Güzel sunucu ekran önündeki başarısının yanı sıra sosyal medyada da bir hayli ilgi görüyor. Binlerce kişi tarafından takip edilen Özdemir hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, beIN SPORTS sunucusu Zeynep Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı haberimizde yer almaktadır.


 


Zeynep Özdemir kimdir?

Zeynep Özdemir (d. 25 Ekim 1985 İstanbul), beIN SPORTS sunucusudur. 36 yaşındadır. İstanbul'da doğan Özdemir, mesleğe medya bölümlerinden gelmedi. Eğitimini Balıkesir Üniversitesi Muhasebe bölümünde tamamladı. Ancak buradan mezun olduktan sonra mesleğini icra etmeden spikerlik ve sunuculuk dersleri aldı. Bu alanda kariyer yapmaya karar veren genç sunucu, Kuş Dili Eğitim Merkezi'nde yeteneklerine yenisini ekledi. İstanbul TV'da başlayan meslek hayatında kurum içerisinde spikerlik, muhabirilik ve editörlük yaptı.



Ulusal medyaya geçişi ise FOX TV ile oldu. Burada da yine editörlük ve muhabirlik görevi üstlendi. Ardından aynı kanalda yayınlanan Süper Kulüp programı ile kamera önü macerasına atıldı. Spora ilgi duyması nedeniyle spor bölümüne de el atmış ve sonrasında Tivibuspor'a transfer oldu. Tivibu’nun ardından TRT Spor kanalına geçen Özdenir burada çeşitli programları sundu. Bu programlar Hava AtışıSpor Sabahı ve Spor Bahane'dir. Zeynep Özdemir son olarak beIN Sports ekranlarında sunucu olarak görev almaya başlamıştır.
 


Zeynep Özdemir'in burcu nedir?

Zeynep Özdemir’in burcu Akrep’tir.


Zeynep Özdemir'in boyu kaç?

Zeynep Özdemir’in boyu 1.70’tir.


 



Zeynep Özdemir kaç kilo?

Zeynep Özdemir 55 kilodur.


Zeynep Özdemir Instagram hesabı

Güzel sunucunun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak kullanmaktadır. Binlerce takipçi tarafından takip edilmektedir. Her paylaşımına da yüksek sayıda etkileşim gelmektedir. @zeyneppozdemir profilinden takip edebilirsiniz.



 

Zeynep Özdemir Twitter hesabı

Mikro blog sitesi Twitter'da da hesbı olan Zeynep Özdemir, spor dünyasına yönelik paylaşımlar yapmaktadır. Burada kendisini 12 bin kişi takip etmektedir. @zeyneppozdemir profiline ulaşabilir ve mesajlarını görüntüleyebilirsiniz.























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri