Barış Akarsu Merhaba filmi ne zaman, nerede çekildi, oyuncuları kim, şarkılarını kim söylüyor, müzikleri neler?

Merhum şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba filminin televizyonlarda yayınlanması üzerine yapıma dair detaylar merak konusu oldu.

Barış Akarsu’nun yaşamından kesitler aktaran Barış Akarsu Merhaba filmi ilk kez televizyon izleyicisi ile buluştu. Daha önce dijital platform Netflix’te yayınlanan film, 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü Atv kanalında televizyon izleyicilerine sunuldu. Yapımı izleyenler ise Barış Akarsu Merhaba filmi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyor. Özellikle filmin hangi yıl çekildiği, oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu ve Barış Akarsu Merhaba filminde yer alan şarkıları kimin söylediği merakla araştırılıyor. İşte Barış Akarsu Merhaba filmi hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları…

Barış Akarsu Merhaba nasıl izlenir, Netflix’te var mı?

Bir müzik yarışmasını kazanarak adını duyuran ve 28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba filmi beyaz cam izleyicisi ile buluştu.

Barış Akarsu Merhaba adlı sinema filmi 2022 yılında vizyona girdi, 2023 yılında ise ilk kez dijital platform Netflix’te izleyici ile buluştu. Şimdi ise film 28 Ağustos Pazartesi günü Atv ekranlarında yayınlanarak televizyon seyircisinin beğenisine sunulacak.

Barış Akarsu Merhaba filmi konusu, oyuncu kadrosu

18 Kasım 2022 tarihinde sinemalarda vizyona giren Barış Akarsu Merhaba filmi, dram ve biyografi türünde bir yapım. 115 dakika uzunluğundaki filmde Barış Akarsu rolünde İsmail Ege Şaşmaz yer alıyor. Filmde ayrıca; Almila Ada, Hüseyin Avni Danyal, Şafak Pekdemir, Burak Satıbol ve Ebru Nil Aydın da yer alıyor.

Barış Akarsu Merhaba filmi künye

Yönetmen koltuğunda Mert Dikmen’in oturduğu Barış Akarsu Merhaba filminin yapımcılıklarını ise Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ üstleniyor. Filmin senarist koltuğunda yönetmen Mert Dikmen ile birlikte Can Anar da oturuyor. Barış Akarsu Merhaba filminin müzikleri ise Eser Taşkıran ve Mce Jingles’a emanet.

Barış Akarsu Merhaba filminin konusu ne?

Yapım, genç yaşta hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatından önemli kesitleri konu alıyor.

Barış Akarsu Merhaba filmi şarkıları neler, kim söylüyor?

Müzikleri ile de dikkat çeken Barış Akarsu Merhaba filminde pek çok farklı şarkı yer alıyor. Filmde ayrıca Barış Akarsu’nun yarım kalan bir şarkısı da başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz tarafından seslendiriliyor. Şaşmaz’ın bu rol için Eser Taşkıran’dan müzik dersi aldığı biliniyor.

Barış Akarsu Merhaba filminde İsmail Ege Şaşmaz tarafından seslendirilen şu şarkılar yer alıyor: “Islak Islak”, “Gel Gör Beni”, “Bodrum Bodrum”, “Mavi”, “Mavi Duvar”, “Sözlerimi Geri Alamam”, “Hasretler Ayrılıkla Başlar”, “Merhaba”, “Kalırsa Bir Soru” (Şafak Pakdemir ile düet) ve “Allı Turnam”.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Genelkurmay Başkanı Gürak'tan ilk ziyaret KKTC'ye
Cem Gölbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, yaşı, doğum tarihi, Instagram hesabı ne? Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı kim?
Yaren Çakar kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, ne söyledi, sevgilisi kim, Instagram, Twitch hesapları

Televizyon Haberleri