Ayak İşleri 4. sezon başladı mı? Ayak İşleri dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, nerede yayınlanıyor, nasıl izlenir?

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ı buluşturan GAIN dizisi Ayak İşleri’nin 4. sezonu yayınlandı.

GAIN platformunda yayınlanan Ayak İşleri dizisinin merakla beklenen 4. sezonu yayınlandı. 13 Eylül 2024 Cuma günü yayınlanan Ayak İşleri 4. sezon bölümleri ile yeniden diziseverlerin beğenisine çıktı. Ayak İşleri’nin yayına girmesinin ardından çeşitli sosyal medya platformlarında diziye dair paylaşımlar oldukça arttı. Ayak İşleri 4. sezona dair daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler ise Ayak İşleri dizisinin oyuncu kadrosunu, yayınlandığı kanalı, konusunu ve nasıl izleneceğini araştırmaya başladı.. İşte Ayak İşleri’nin 4. sezonuna dair bilinmesi gerekenler…

Ayak İşleri 4. sezon başladı mı, 1. bölüm yayınlandı mı, kaç bölüm yayında?

Ayak İşleri dizisinin 4. sezonu 13 Eylül 2024 Cuma günü yayına girdi. Dizinin dördüncü sezonunun ilk iki bölümü yayınlandı. Ayak İşleri’nin yayına giren 4. sezon 1. bölümü Açık Artırma, 4. sezon 2. bölümü ise Deli Gezdirme adlarını taşıyor.

Ayak İşleri dizisinin konusu ne?

Ayak İşleri dizisi Evren (Güven Murat Akpınar) ve Vedat (Çağlar Çorumlu) karakterlerinin başlarından geçen birbirinden ilginç ve macera dolu olayları esprili bir dille ekranlara taşıyor. Tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, zengin bir iş adamının ‘aşırı önemli’ ayak işleri için görevlendirilen ikilidir. Biri gözlerini kapayıp vazifesini yapan, diğeri attığı her adımı sorgulayan bu uyumsuz ikili, her bölüm başka bir maceraya doğru yola çıkar. Fakat görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışırlar.

Ayak İşleri dizisi oyuncu kadrosu

Ayak İşleri dizisinin başrollerinde tecrübeli aktörler Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar rol alıyor. İkilinin yanı sıra dizinin her bölümünde farklı oyuncular da konuk oyuncu olarak yapıma katkı sağlıyor. Ayak İşleri’nin 4. sezonunda; Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu gibi isimler konuk oyuncu olarak yer alacak.

Ayak İşleri nerede yayınlanıyor, nasıl izlenir?

Şimdiye kadar üç sezonda 30 bölüm olarak yayınlanan Ayak İşleri Dijital bir dizi ve film izleme platformu olan GAIN’de ekrana geliyor. Ayak İşleri’nin 4. sezonu da her cuma yeni bölümleri ile GAIN’de yayınlanacak. GAIN platformuna üye olan diziseverler yapımı ücretsiz olarak takip edebilecek.

Ayak İşleri künye

Yapımcılığına AC Film’in imza attığı Ayak İşleri dizisinin yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu otururken, dizisinin senaryo yazarlığını ise yönetmen Özyurtlu ile beraber Volkan Öge üstleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Muğla'da orman yangını: Havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü

Televizyon Haberleri