Arka Sokaklar 644. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, 6 Ekim Cuma günü 644. bölümü ile yayınlanacak. Arka Sokaklar 644. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

D Media'nın yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar, 6 Ekim Cuma günü 644. bölümle seyircilerin karşısına çıkacak. Baş rollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu'nun oynadığı dizi yine ilgiyle seyredilecek. Rıza Baba ve ekibi yine maceradan maceraya atlayacak. İstanbul sokaklarında suçlulara aman verilmeyecek ve Sadullah mücadelesi sürecek. Arka Sokaklar 644. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer almaktadır.

Arka Sokaklar 644. bölüm özeti

Sadullah tehlikesi günden güne büyümektedir ancak Rıza Baba'nın pes etmeye niyeti yoktur. Sadullah'ın Metin ve Hüsnü'yü düşürdüğü durum Rıza Baba ve ekibi çok sinirlendirir. Rıza Baba, Sadullah'ın bu kez fazla ileri gittiğini ve onu bitireceğini söyler. Rıza Baba ve tüm ekip, Sadullah ve adamlarını tek tek bularak bitirmek için operasyona başlar. Ayrıca ekibin diğer konularda da yoğun uğraşı vardır. Hakan ve Aylin'in arasındaki ilişkinin gidişatının yönü, emniyetteki geleceklerini de belirleyecektir.

Arka Sokaklar 644. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 644. bölüm fragmanları yayınlandı. Rıza Baba ve ekibi Sadullah sorunuyla uğraşmasının yanı sıra kendi dünyalarındaki mücadeleleri de sürüyor. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde ekranlara gelecek.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri