Annem Ankara dizisi 1. bölüm ne zaman, oyuncu kadrosu, konusu ne, hangi kanalda?

Diziseverlerle buluşmaya hazırlanan Annem Ankara dizisinin konusu, oyuncuları, ilk bölüm tarihi ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor.

Yeni televizyon sezonunun açılmasıyla yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan diziler de görücüye çıkmaya devam ediyor. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacak Annem Ankara dizisi ile ilgili detaylar belli oluyor. Son olarak dizinin afişi görücüye çıkarken; künyesi, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm tarihi de merakla araştırılıyor. Annem Ankara dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik…

Annem Ankara dizisi hangi kanalda, 1. bölümü ne zaman?

Gerçek olaylara dayanan senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile öne çıkan Annem Ankara dizisi Kanal D ekranlarında diziseverlerle buluşacak. Annem Ankara dizisinin afişi ve yapıma ait bilgiler açıklanırken, ilk bölüm tarihi ise henüz netleşmedi.

Annem Ankara dizisinde kimler oynuyor, oyuncu kadrosu?

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’u buluşturan Annem Ankara dizisi zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin oyuncuları arasında; Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan gibi oyuncular bulunuyor.

Annem Ankara dizisi yönetmeni, senaristi kim, künye?

BKM prodüksiyon imzası taşıyan Annem Ankara dizisinin yönetmenliğini usta isim Faruk Teber üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Başak Angigün kaleme alıyor. Yapım, "Benim annem Ankara'ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!" mottosuyla dikkat çekiyor.

Annem Ankara dizisinin başrollerini Mehmet Günsür ve Bergüzar Korel paylaşıyor

Annem Ankara dizisi konusu ne?

Yaşanmış bir hikayeden uyarlama olan senaryosu ile diziseverler tarafından merakla beklenen Annem Ankara dizisinin sloganı ise "Acıyı bal eyleyen annelerimize" olarak belirlendi. 1990’lı yıllarda geçen dizi, Zuhal ile Hasan’ın başından geçen olayları konu ediniyor. Dizide, başkent Ankara'da yaşayan kimseye evlat olamamış bir adam ile çocuklarına bakabilmek için erken yaşta emekli olan vefakar bir kadının hikayesi konu alınıyor.

Annem Ankara dizisi hangi gün yayınlanacak?

Henüz 1. bölüm tarihi açıklanmayan Annem Ankara dizisinin hangi günlerde ekrana geleceği de netleşmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ogün Samast'ın FETÖ davasında karar: Duruşma 10 Ocak'a ertelendi
Bu kez hayvan katliamının adresi Kırklareli: 17 kedi ve köpek öldü; adli, idari soruşturma başlatıldı
MSB: Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Televizyon Haberleri