Amed Sportif 24 Erzincanspor maçı şifresiz canlı izle

TFF 2. Lig'de yükselme turu maçları bugün oynanmaya başlıyor. Akşam seansındaki karşılaşmalarından biri Diyarbakır'da. Amed Sportif ile 24Erzincanspor kozlarını paylaşacak. Şifresiz Amed Sportif 24 Erzincanspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde.

Sezon boyunca aldıkları sonuçlarla play-off turuna kalmayı başaran takımların 1. Lig'e yükselme macerası başlıyor. Günün akşam seansında oynanacak 2 karşılaşmasından biri Diyarbakır'da çetin bir mücadeleye sahne olacak. Sezonu 4'Üncü sırada tamamlayan Amed Sportif evinde 24Erzincanspor'u ağırlıyor. Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak kritik 90 dakika için iki takım taraftarları ve futbol severler de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Şifresiz Amed Sportif 24 Erzincanspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde.



Amed Sportif 24 Erzincanspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak olan Amed Sportif - 24Erzincanspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik 90 dakikayı ev sahibi ekibin sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilirsiniz.


Amed Sportif Başkanvekili tutuklandı

Amed Sportif'in bu akşam oynayacağı maç öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Kulübün Başkanvekili Ömer Elaldı ve birlikte gözaltına alındığı 6 yakınından biri tutuklandı.

Özdağ'a tepki göstermişti

Duvar'ın haberine göre Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Elaldı ve yakınlarının gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada, operasyonun takımlarının hedef gösterilmesinden bağımsız olmadığını söylemişti.

Elaldı’nın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Amedspor’la ilgili sözlerine Twitter'dan cevap verdiğini hatırlatan Yıldırım, “Ömer Bey'in Ümit Özdağ’la ilgili bir tweeti vardı. Gözaltına alınmasını onunla bağlantılı olduğunu düşünüyoruz. Amedspor'un hedef gösterilmesinin devamı olan bir yaklaşım bu. Şimdi biz iki gün sonra play-off maçlarına başlıyoruz” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Amedspor ismine yönelik “Size söz veriyorum. Türkiye'de liglerde Amedspor diye bir takım olmayacak” demişti. Sosyal medya hesabından Özdağ’ın videosunu alıntılayan Elaldı ise şunları söylemişti: “Amed diye bir takım var mı, yok mu, gel Diyarbakır’a gösterelim sana. Bütün teşkilatınla gel, bizim bir sözümüz var sana da söyleyelim. BİZ TEK SİZ HEPİNİZ… Bir daha takımımın adını ağzına alınca 7 defa ağzını toprakla yıka su ile çalkala sonra ağzına al AMEDİ…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri