Ambarlı için dönüşüm vakti

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Ambarlı Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Ambarlı Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Kentsel dönüşüm için site sakinleriyle görüşmeler yapan Hançerli, “Avcılar'da, Ambarlı'da dönüşümü çok önemsiyoruz, buradan olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum” dedi.

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına uzun süredir ağırlık veren Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, önceki gün de Ambarlı Mahallesi'nde yer alan Öğretmenler Sitesi sakinleriyle buluştu. Eski bir yapı olan Öğretmenler Sitesi'nin kentsel dönüşüme girmesi için gerçekleştirilen görüşmelerde Hançerli'ye; CHP Meclis Üyeleri Tuncay Gündüz, Veysel Gül, Ekincan Taştan, Fahrettin Tuncay, AVBEL Genel Müdürü Gökhan Boztaş ve belediye birim müdürleri katıldı. Öğretmenler Sitesi'nin kentsel dönüşüme gireceğinin müjdesini paylaşayan Hançerli, “Biz Avcılar'da, Ambarlı'da ve tüm mahallelerimizde dönüşümü çok önemsiyoruz. Buradan olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Komşularımızın yanındayız

Kentsel dönüşüm çalışmalarına Avcılar'ın her mahallesinde özen ve gayret içinde devam edeceklerini vurgulayan Turan Hançerli, “Kentsel dönüşümün önündeki sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Her zaman komşularımızın yanındayız. Bugün de burada bunu herkese göstermiş olduk. Bu anlamdaki çalışmalarımız diğer eski yapılarda da ivedilikle devam edecektir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri