Ahsen Büyükçekmez (Bücek) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok tanınan fenomenlerinden biri olan Ahsen Büyükçekmez (Bücek) hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Ahsen Büyükçekmez (Bücek) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Çektiği videolar, paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyadaki popülerliği ve katıldığı Survivor ile birlikte adını milyonlara duyuran Ahsen Büyükçekmez (Bücek), internette en çok aranan isimler arasında bulunuyor. Güzel fenomen hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor ve sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Ahsen Büyükçekmez (Bücek) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Ahsen Büyükçekmez (Bücek) kimdir?

Adını Bücek olarak milyonlara duyuran genç fenomenin soyadı Büyükçekmez'dir. 30 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu ve burada yaşamaktadır. 24 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nü tamamlayan ve lisans eğitiminden mezun olan Büyükçekmez, 2018'de ise Survivor'a katılarak isminden söz ettirmiştir. Sonrasında da Exatlon Challenge yarışmasında yine derece elde etmiş ve bu kez şampiyonluk kazanmıştır.


Ahsen Büyükçekmez (Bücek) sosyal medya hesapları

Sosyal medyadaki takipçi sayısı ike de dikkat çeken Büyükçekmez, Instagram'da 130 binden fazla kişi tarafından takip edilmektedir. Dijital içerik üreticiliği yaparak devam ettirdiği hayatında bu sayı her geçen gün artmaktadır. Kendisini @ahsenbucek adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bucaspor 1928'de Tarık Çamdal ve İlhan Parlak sesleri

Televizyon Haberleri