9 Ekim Gelinim Mutfakta puanları açıklandı! Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Dört gelin ve kayınvalide arasındaki rekabetteki sıralama merak konusu. 9 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yepyeni bir hafta daha başlıyor. Takımların amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelenin ilk bölümü bugün yayınlanacak. Fırında makarna hazırlayacak olan gelinleri kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak. Herkesin hedefi ilk günü birincilikle tamamlayarak hem çeyrek altını yakasına takmak hem de psikolojik bir avantajı eline geçirmek. Seyirciler de merakl araştırıyor. Peki, 9 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Günün puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün birincilik için kolları sıvayacak olan Cansu, Tuğba, Gizem ve Yeşim arasındaki rekabet nefes kesecek. Makarnayı en doğru ve hızlı şekilde yapabilmek adına ter dökecek dört güzel gelinin gün sonundaki sıralaması da merak konusu ve bir an önce sonuçlar öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta'ya Cansu katılıyor

Programa bilindiği üzere cuma günü Gizem veda etmişti. Rakiplerinden daha az puan toplaması nedeniyle son sırada yer aldı ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yeni bölümle birlikte Cansu ve kayınvalidesi altın mücadelesine katılacak. Kendileri hakkındaki bilgileri Nursel Ergin yayında açıklayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri