6 Ekim Adana Demirspor Trabzonspor maçı nasıl canlı seyredilir? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta bu akşam başlıyor. Adana Demirspor'un rakibi Trabzonspor olacak. İki takım da galibiyeti hedefliyor. 6 Ekim Adana Demirspor Trabzonspor maçı nasıl canlı seyredilir? Saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig'de zirve mücadelesi vermek isteyen iki takım bu akşam 8'inci haftanın açılış karşılaşmasında kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş'ı devirerek büyük bir rakibi karşısında gücünü ispat eden Adana Demirspor, geçen hafta Pendikspor'u yenen Trabzonspor'u ağırlıyor. Zorlu mücadeleyi izlemek isteyenler de internette sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 6 Ekim Adana Demirspor Trabzonspor maçı nasıl canlı seyredilir? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik 90 dakika Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Adana Demirspor: Ertaç, Semih, Gravillon, Svensson, Yusuf, Emre, Belhanda, Yusuf, Stambouli, Nani, Balotelli

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Eren, Denswil, Baniyya, Kourbelis, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet, Vişça, Onuachu.

Adana Demirspor Trabzonspor maçı öncesi OPTA verileri

  • Trabzonspor ile oynadığı son 10 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Adana Demirspor (1B 8M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği karşılaşmada aldı (Eylül 2022; 3-2).
  • Adana Demirspor'a karşı dış sahadaki dört maçlık yenilmezlik serisi (3G 1B) geçen sezon sona eren Trabzonspor, bu deplasmanda en son Ocak 1988-Mayıs 1989 arasında üst üste iki mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer lig tarihinde Adana ekibine yaptığı ziyaretlerde aldığı beş mağlubiyetin dördünde üçer gol yedi.
  • Bu sezon evinde oynadığı dört Süper Lig maçını da kazanan Adana Demirspor, lig tarihinde ilk kez bir sezona iç sahada dörtte dört yaparak başladı. Patrick Kluivert, Adana ekibinin başında üst üste beş lig galibiyeti alan üçüncü teknik direktör olmak için sahaya çıkıyor (Vincenzo Montella; Mart-Mayıs 2023 arasında 6G & Fuad Muzurovic; Ocak-Mart 1988 arasında 6G)
  • Süper Lig'de oynadığı son 15 maçtan beraberlik çıkmayan Trabzonspor (8G 7M), daha uzun bir seriyi en son Ocak-Mayıs 2000 arasındaki 17 karşılaşmalık süreçte yaşadı.
  • Adana Demirspor (14 puan; 4G 2B 1M) bu karşılaşmayı kazanırsa, sekizinci maçlar itibarıyla en fazla puan topladığı Süper Lig sezonunu egale etmiş olacak (2022/23; 5G 2B 1M).

Adana Demirspor Trabzonspor maçı nasıl canlı seyredilir?

Bu akşamki karşılaşmayı canlı seyredebilmek için Bein Sports veya TOD TV üyeliğiniz bulunmaktadır. İster televizyondan isterseniz de internet üzerinden üyelik bilgilerinizi girerek yayına erişebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri