4 Temmuz Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Meryem kaç puan aldı?

TV8'in ilgi gören yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacı arasında bugün Meryem yarışacak. İşte günün puanları ve detayları...

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren ve her gün binlerve kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 50 bin lirayı kazanabilmek adına verdikleri mücadelede dün haftayı açan isim Sena Bakıtkal'dı. Bugün ise bir diğer kadın yarışmacı olan Meryem Gül, mutfağa girerek marifetlerini gösterecek. Ardından da rakipleri puanlamasını gerçekleştirecek. Gün sonunda elde edeceği toplam puan da cuma gününde kaderini belirleyecek. Seyirciler sabırsız ve merakla bekliyor. Peki, Meryem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Temmuz puanları haberimizde yer almaktadır.

Gözlerim kanadı!

Meryem'e günün ilk eleştirisi mavi renklerden yana geldi. Masanın, yarışmacı kıyafetinin ve kendisinin aynı renk olması Özgür tarafından eleştirildi. Özgür; "Maviden gözlerim kanadı" ifadelerini kullandı. Ömer de tuz nedeniyle eleştiri yapan bir yarışmacı olarak öne çıktı. Ömer; "Derede yüzüp kıyıda boğuldunuz" dedi.

Meryem kaç puan aldı?

Sena'dan iç harcı nedeniyle eleştiri alan Meryem'in bugün işi oldukça zor görünüyor. Zira masaya getirdiği lezzetlerle 50 bin lirayı alacağından emin. Ancak rakiplerinin beğeni çıtası yüksek ve gününe oynayan isimler mevcut. Güzel yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zehra Ateş kimdir?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena Bakıtkal kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Temmuz puanları! Sena kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri