30 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

Televizyonların en lezzetli yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da 30 Mayıs 2023 Salı birincisi ve çeyrek altın kazananı belli oldu. Verilen puanlar sonucunda bugün kim birinci oldu? 30 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puanları haberimizde yer almaktadır.

Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Birbirinden iddialı takımların performanslarını sergileyerek gün sonunda birinciliği elde edebilme adına ortaya koydukları çaba ilgiyle seyrediliyor. Dün başlayan beş günlük maratonun ardından bugün gözler yine altını alacak gelin ve kayınvalideye çevrildi. Verilen puanlar sonucunda bugün kim birinci oldu? 30 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puanları haberimizde.



Bugün neler olacak?

Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da bugün Miyase ve Kader arasındaki rekabet gergin anları da beraberinde getirecek. Bekarlığa veda partisiyle gündeme gelen Kader'e karşı Miyase'nin tavrı dikkat çekiciydi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Amerikalı tavuk hazırlanarak birincilik ve çeyrek altın mücadelesi verecek gelinler, sonrasında kayınvalideler ile Nursel Ergin'in karşısına çıkacak. Ardından da puanlar verilecek. Güzel sunucu da sıralamayı açıklayarak kazanana çeyrek altını takdim edecek. Gün birincisi haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri