30 Eylül Trabzonspor Pendikspor canlı izle Bein Sports 1

Geçen hafta Hatay'dan puansız dönen Trabzonspor, bugün Pendikspor'u ağırlıyor. Bordo mavililerin tek hedefi 3 puan. 30 Eylül Trabzonspor Pendikspor canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de yeni hafta dün başladı. Gaziantep FK'nın deplasmanda Samsunspor'u yendiği maçın ardından bugün de 4 karşılaşma var. Onlardan biri de Trabzon'da oynanacak. Zorlu mücadelede Trabzonspor'un konuğu Pendikspor olacak. Nenad Bjelica'nın yönetimindeki bordo mavililer geçen hafta kaybettiği Hatay deplasmanının ardından bugün kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Osman Özköylü'nün teknik direktörlüğünü yaptığı İstanbul ekibi ise en az 1 puanla evine dönmek amacında. Kritik 90 dakikayı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 30 Eylül Trabzonspor Pendikspor canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor Pendikspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Papara Park'ta oynanacak Trabzonspor Pendikspor maçına dair yayın detayları merak konusu ve araştırılıyor. Zorlu mücadele saat 16.00'da başlayacak. Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Pendikspor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Rayyan Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Batista Mendy, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Bardhi, Onuachu

Pendikspor: Erdem, Serkan Asan, Berkay, Welinton, Sequeira, Oscar Romero, Midtsjö, Vukovic, Lusamba, Çekiçi, Thuram

Trabzonspor Pendikspor maçı öncesi OPTA verileri

  • Pendikspor, Süper Lig tarihinde Trabzonspor'un karşılaştığı 63'üncü takım olacak. Bordo-mavililer bugüne kadar rakip olduğu 62 takımı da mağlup etmeyi başardı.
  • Bu sezonun üçüncü haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ettiği Süper Lig maçını 3-2 kaybeden Trabzonspor, kulüp tarihinde lige o sezon yükselen iki takımdan iç saha mağlubiyeti almadı.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son 16 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (8G 7B), tek mağlubiyetini geçen sezon lige yeni yükselen Ümraniyespor'dan aldı (Mart 2023; 1-2).
  • Bu sezon Süper Lig'de henüz 3 puanla tanışamayan Pendikspor (4B 2M), 2011/12'den bu yana bir sezonun ilk yedi maçını galibiyet alamadan geçen ikinci İstanbul takımı olabilir (Ümraniyespor; 2022/23).
  • Süper Lig'de oynadığı son 14 maçtan beraberlik çıkmayan Trabzonspor (7G 7M), daha uzun bir seriyi en son Mart-Eylül 2013 arasındaki 15 karşılaşmalık süreçte yaşadı.
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonunu (9) en yüksek yüzdeyle (%81.8) gole çeviren takım Trabzonspor. Pendikspor ise şu ana kadar Gaziantep FK'nın (25) ardından rakiplerine en fazla net gol pozisyonu veren ikinci ekip konumunda (21).
  • Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu, bordo-mavili formayla sahada kaldığı 115 dakikada takımının attığı dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).
  • 2023/24 Süper Lig sezonunda attığı üç golü de penaltıdan kaydeden Oscar Romero'dan (8) daha fazla isabetli şut çeken sadece iki oyuncu bulunuyor: Edin Dzeko (11) & Sebastian Szymanski (9).
  • Bu sezon kalesinde en fazla gol beklentisi gören Süper Lig kalecisi olan Erdem Canpolat (10.32 xGOT), aynı zamanda Matias Dituro'nun (+4.51) ardından bu beklenti ile yediği gol (7) arasında pozitif anlamda en büyük fark olan ikinci isim konumunda (+3.32).
  • Trabzonspor seyircisi önünde çıktığı altı Süper Lig maçının beşini kazanan Nenad Bjelica (1M), kulüp tarihinde ilk yedi iç saha karşılaşmasında altı galibiyete ulaşan ikinci teknik direktör olmak istiyor (Mustafa Reşit Akçay; 2013/14).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri