28 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları! Hakan kaç puan aldı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir güne daha merhaba diyor. Pazartesiden bu yana devam eden programda Hakan yarışacak. Peki, Hakan kaç puan aldı? 28 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerle adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı ve marifetlerini sergilediği program yine ilgiyle seyredilecek. Her anı çekişmeye tanıklık edilen zorlu maratonda gözler bugün Hakan'da olacak. Peki, Hakan kaç puan aldı? 28 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Savaş çıktı: Boş konuşuyorsunuz!

Bugün yayınlanacak bölümde Hakan, kendisine gelen eleştirilere verdiği cevaplarla rakiplerini çileden çıkardı. Özellikle de Enes ve Meral, "Boş konuşuyorsunuz" sözleri karşısında tepki gösterdi. Özlem ve Ebru arasındaki kıyafet tartışması da devam edecek.

Hakan kaç puan aldı?

Enes, Meral ve Özlem'den sonra yarışarak ödül için adını en üst sıraya yazdırmak isteyen Hakan İrtem'in rakipleri ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar merak konusu. Gün sonundaki durumu da merak konusu. Tüm puanlar haberimize eklenecektir.

Özlem:
Ebru:
Enes:
Meral:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri