28 Eylül Osasuna Atletico Madrid canlı izle! S Sport Plus canlı izle

Avrupa'nın en önemli liglerinden biri olan La Liga'da Osasuna ile Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. İki ekibin zorlu mücadeleisini izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. 28 Eylül Osasuna Atletico Madrid canlı izle! S Sport Plus canlı izle.

Bugün 7'inci haftasına nokta konulacak La Liga'da kapanışı El Sadar Stadyumu yapıyor. İlk 6 haftada istediği sonuçları alamayan Osasuna evinde Atletico Madid'i ağırlayacak. Başkent temsilcisi son 10 maçta yenilmediği rakibini bir kez daha mağlup etmek amacında. Ev sahibi de güçlü rakibini bu defa 3 puanla uğurlamayı hedefliyor. 28 Eylül Osasuna Atletico Madrid canlı izle! S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Osasuna Atletico Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

La Liga'da bu akşam oynanacak olan Osasuna Atletico Madrid maçı saat 22.30'da başlayacak. Kritik karşılaşmayı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından seyredebilirsiniz.

Osasuna Atletico Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Osasuna: Fernandez; Pena, Herrando, Catena, Cruz; Munoz, Torro, Barja; Gomez, Budimir, Avila

Atletico Madrid: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Molina, Saul, Llorente, Witsel, Lino; Morata, Griezmann

Osasuna Atletico Madrid maçı öncesi OPTA verileri

  • Atletico Madrid'e La Liga'da rakip olduğu son 10 maçı kaybeden Osasuna, rakibi karşısındaki en uzun mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.
  • Osasuna'ya konuk olduğu son beş La Liga maçını kazanan Atletico Madrid, daha önceki 12 ziyaretindeki galibiyet sayısını geride bıraktı (4G 1B 7M).
  • La Liga deplasmanlarındaki son maçında Valencia'ya 3-0 mağlup olan Atletico Madrid, en son Kasım 2022'de üst üste iki dış saha karşılaşmasından puansız ayrıldı.
  • Osasuna santrrforu Ante Budimir'in La Liga kariyerinde rakip olduğu maçların tamamını kaybederek en fazla karşılaştığı takım Atletico Madrid (7M).
  • Atletico Madrid orta sahası Saul Niguez'in La Liga kariyerinde Osasuna'dan (3 gol) daha fazla gol attığı bir rakibi bulunmuyor (3 gol; Eibar, Espanyol & Barcelona).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Taksi, üniversitenin güvenlik kulübesine girdi: 4 yaralı
Terkinler Çetesi'ne operasyonda detaylar ortaya çıktı: Spor kulübüne sponsor olup ihalelere girmişler
Nişanlısının babasıyla çatışmaya girdi: Başından ve karnından vurulan genç öldü

Televizyon Haberleri