27 Ekim Hatayspor Kayserispor maçı canlı takip

Trendyol Süper Lig'de yeni hafta bu akşam başlıyor. Karşılaşmalardan biri Hatayspor ile Kayserispor arasında oynanacak. 27 Ekim Hatayspor Kayserispor maçı canlı takip bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışını önde götürdüğü ve kıran kırana bir mücadeleye devam ettikleri Trendyol Süper Lig'de yeni haftaya merhaba deniyor. Haftanın ilk gün maçlarından biri Hatay'da oynanacak. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından puansız dönen bordo beyazlılar, Çaykur Rizespor'u 3-1 ile geçen rakibini yenmek amacında. Sarı kırmızılılar ise deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. İki takım taraftarları da araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. 27 Ekim Hatayspor Kayserispor maçı canlı takip bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan Hatayspor Kayserispor maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Hatayspor Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Atakaş Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Ghoulam, Aburjania, Massanga, Bashiru, Strandberg, Lamkel, Dadashov. Mondihome
Kayserispor: Bilal, Gökhan, Hosseini, Attamah, Carole, Ali Karimi, Kartal, Kemen, Boa Morte, Cardoso, Thiam.

Hatayspor Kayserispor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Hatayspor'un Süper Lig tarihinde Kayserispor'dan (2G 3M) daha fazla mağlup olduğu (hükmen yenilgiler hariç) tek rakibi Fenerbahçe (1B 5M).
  • Hatayspor ile oynadığı son iki resmi maçı kazanan Kayserispor (hükmen gaibiyetler hariç), bu rekabet tarihinde ilk kez rakibine karşı üst üste üç galibiyet almak için sahaya çıkıyor (28 maç).
  • Süper Lig'deki dokuz maçlık yenilmezlik serisi (hükmen mağlubiyetler hariç) Fenerbahçe karşısında sona eren Hatayspor (4G 5B), üst üste iki mağlubiyeti en son Volkan Demirel göreve gelmeden hemen önce Serkan Özbalta'nın son iki maçında aldı (Eylül 2022).
  • Deplasmanda oynadığı son 16 Süper Lig maçında da gol yiyen (toplam 39) ve son dokuz karşılaşmayı kazanamayan Kayserispor (4B 5M), son dış saha galibiyetini Trabzonspor'u 4-3 yenerek aldı (Nisan 2023).
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Hatayspor, seyircisi önünde son üst üste üç galibiyetlik serisini yaşadığı Şubat-Mart 2022'nin son karşılaşmasında Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Belediye işçilerinden Atatürk silüeti ile '100'üncü yıl' anması
Adıyaman tanıtım günleri başladı
KYK yurdunda ihmalle gelen facia| Zeren Ertaş son yolculuğuna uğurlandı: 'Devlet adaletli yüzünü göstersin'

Televizyon Haberleri