21 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Eren'in puanları

TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Bugünün yarışmacısı ise Eren Bursa. Peki, Eren kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Eylül 2023 Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca kez izlenen bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha nefes kesecek. Her anı büyük çekişmeye sahne olacak zorlu mücadelede gözler bugün Eren'de olacak. Genç yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Hafta başından bu yana rakiplerini eleştiren Eren'in alacağı puanlar yarın gerçekleşecek finalde kaderini belirleyecek. Zuhal Topal'ın puanı da etki edecek. Peki, Eren kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Eylül 2023 Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

İnsanı çıldırtıyorsunuz

Bugün yayınlanacak bölümde birincilik için önce alışverişe çıkacak ardından da mutfağa girecek olan Eren'i sofrada zor anlar bekliyor. Genç yarışmacı için önce Zerrin ardından da İsmail eleştirilerde bulundu. Faika da çorbası için "Bebek maması gibi" yorumu yaptı. Bu sözler Eren'i çıldırttı.

Eren kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün zirve mücadelesi verecek olan Eren'in alacağı puanlar merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Kendisi 4 rakibinin yanı sıra Zuhal Topal'ın yazacağı puanlarla finaldeki durumunu tayin edecek. Eren Bursa'nın aldığı puanlar aşağıda bulunmaktadır.

Büşra:
Zerrin:
Faika:
İsmail:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

22 Eylül 2023 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
Matbaacılar Sitesi'nde korkutan yangın: 1 kişi hayatını kaybetti
Zuhal Topal'la Yemektyeiz İsmail Uncu kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri