21 Aralık Perşembe Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları! Sebahat kaç puan aldı?

TV8'de yayınlanmaya devam eden bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bir günde daha herkesi eğlendirecek. Günün yarışmacısı ise Sebahat. Peki, Sebahat kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları burada.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinin sürdüğü programda gözler Sebahat'te olacak. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede hazırlayacağı menüsüyle adını zirveye yazdırmak ve 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Peki, Sebahat kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Aralık 2023 Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

Aybüke'ye çattı

Birbirinden iddialı rakiplerinin karşısına çıkacak olan Sebahat bugünkü yemekleriyle eleştirilerin odağı haline geldi. Aybüke, yuvalama çorbası beklediğini söylerken sözünü neredeyse bitirmemişti ki sert yanıt geldi. Sebahat; "Senin menün menü müydü? Önce kendine bak sonra benden yuvalama bekle." dedi. Ardından aldığı puan üzerinden de yine tepki gösterdi.

Sebahat kaç puan aldı?

Bugün kolları sıvayarak önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek olan Sebahat'in gün sonunda kaç puan alacağı merakla bekleniyor. Hem kendisinden önce yarışanlar hem de son günde sahneye çıkacak rakiplerini geride bırakmak amacında. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Aralık Perşembe puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri