2023'ün makyajları burada

Yeni yılla birlikte makyaj trendleri de değişecek. Birçok konsepte göre kendinizi hazırlamak ve günün en güzeli olmak istiyorsanız makyaj uzmanı Eda Oruç'un tavsiyelerine kulak verin.

2023'e sadece 40 gün kaldı. Farklı türdeki organizasyonların yanı sıra gündelik yaşamınızda da makyajınızla dikkat çekmek en önemli konulardan biri. Yeni trendleri yakalamak adına birçok alternatifin yanı sıra farklı uygulamalarla da kendinize iyi bir bakım yapabilirsiniz. İşte Eda Oruç'un tavsiyeleri...


Işıltı hayatımızda olacak

Oruç gelin makyajları hakkında; "2023 gelin makyajlarında kusurları kapatırken abartıya kaçmadan doğal güzelliği çıkaracak ifadeyi güçlendirmek gerekiyor. Işıltı yine eksik olmayacak. Gözler aydınlık, bronz ve şeftali gölgeler olacak. Dudaklarda ise nude, pembe, karamel renkler hakim ancak glosslar da eklenecek." dedi.





NATUREL IŞILTI

İnce katman bir fondöten ile yakalayabileceğiniz doğal bir cilt görünümünü,dudak rengine yakın tonlarda bir ruj ile tamamlayabiliriz.


ZAMANSIZ KIRMIZI

Soft ve naturel tutulan göz makyajlarını zamansız kırmızı ruj ile tamamlamak bu sezonda revaçta olacak.



 


Aman bunlara dikkat

Makyaj öncesinde uyulması gereken kurallar olduğunu ve bunun da kadınlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Oruç; "Makyaj konusunda en iyi verimi yakalamak için Olası sivilce problemine karşı stresten uzak durmalarını ve beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Nemlendirici, peeling ve uygun cilt maskesi kullanımlarını ihmal etmemelerini imkanları var ise cilt bakımı yaptırmalarını rica ediyorum. •Uyku saatlerini düzene sokarak göz altlarında mor görünümü azaltabilirler. Ayrıca kaliteli ürün kullanımı her zaman makyajın etkisini büyütür. Bende yüksek kalitedeki ürünler kullanmayı tercih ediyorum. Saç, cilt ve göz rengi ile birlikte gelinlik modeli ve mekana dikkat ediyorum. İç mekanlarda daha yumuşak tercihler yapılabilirken dışarıda ise çarpıcı seçimler gerçekleştirilebilir" sözelerini sarf etti.





Eda Oruç'u Instagram'da @eddablog adresinden takip edebilirisniz.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri