2023 Gelin Evi Best Of Elif kimdir? Elif Çetin Instagram hesabı

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Gelin Evi, best of yarışmacılarıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Elif de birincilik için mücadele verecek. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Elif kimdir? Elif Çetin Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, adım adım sezon finaline doğru gidiyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde birincilik için yarıştıkları programda pazartesiden itibaren kolları sıvayacak isimlerden biri de Elif Çetin oldu. Daha önce ödül kazanmayı başaran güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Elif kimdir? Elif Çetin Instagram hesabı haberimizde.


2023 Gelin Evi Best Of Elif kimdir?

Gelin Evi'nin yeni haftasındaki beş gelinden biri olan Elif Çetin ilk yarışmacı olarak rakiplerine evinin kapılarını açacak ve onları ağırlayacak. Uzun tırnak sevmeyen ve cevaplarını esirgemeyip dobralığı ile dikkat çeken güzel yarışmacının kendi günündeki performansı da merak konusu. Daha önce 925. bölümde yarıştı ve hafta sonunda birinciliği kaptı. Instagram hesabı @elif___cetin'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri