20 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Yeliz Sezgin fırtınası esecek

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Bugün yarışacak isim ise Yeliz Sezgin. Güzel yarışmacının performansı kadar sunumu ve yemekleri de merak konusu. Mutfakta fırtınalar esecek... İşte detaylar..

Türk televizyonlarının en çok seyredilen formatlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni haftasını da noktalıyor. Beş yarışmacının performansına sahne olan zorlu mücadelede pazartesiden bu yana Sema, Neval, Yusuf ve Fikret yarıştı. Bugün de sıra Yeliz'e geldi. Deneyimini mutfakta konuşturmak ve 75 bin lira ödülle evine gitmek amacında. Seyirciler de kendisinin neler yapacağını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 20 Ekim Cuma günü yarışan Yeliz Sezgin kaç puan aldı? Günün puanları haberimizde yer almaktadır.

Göçmen kızı geliyor!

Bugün birincilik için önce alışverişe çıkacak ardından da villada marifetlerini gösterecek olan Yeliz kendisinden oldukça emin. İlk andan itibaren rakiplerine cevap vermekten çekinmeyen ve dobralığı ile de fark yaratan başarılı yarışmacının mönüsü de bir an önce görülmek isteniyor. El açması baklava ve börekle yarışarak meydan okuyan Yeliz'in gün sonundaki puanları, haftanın da kaderini belirleyecek. Her anı lezzet ve heyecan dolu programda bu haftanın favorilerinden biri olarak gösterilen Yeliz Sezgin; "İşte buradayım. Göçmen kızı geliyor" ifadelerini kullandı. Ayrıca kıyafeti de çok beğenildi.

Yeliz kaç puan aldı?

Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Yeliz'in mutfak işlerinde yeteneklerini göstereceği anların ardından rakipleri puanlarını verecek. Beş isim arasında zirveye oynayan tecrübeli isim eşi ile birlikte para ödülünü kazanmak amacında. 20 Ekim puanları haberimize eklenecektir.

Neval Eryılmaz:
Fikret Tuğ:
Sema Demir:
Yusuf Türk:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri