20 Aralık Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları belli oldu! Günün birincisi kim?

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Bugün de gözler kazanacak isme çevrildi. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Aralık Çarşamba puanları burada.

Nursel Ergin'in sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Beş gün boyunca süren programda herkesin hedefi adını zirveye yazdırarak bilezikleri kollarına takabilmek. Bunun anahtarı da günleri ilk sırada tamamlayabilmek ve en yüksek puanları toplayabilmek. Hafta ortasında da birbirine rakip 4 gelin mutfağa girerek birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Dün kim birinci oldu?

Son yayınlanan bölümde Yeşim 19 puanla birinciliği kazandı ve çeyrek altını yakasına takmayı başardı. Aleyna 18 puanla kendisini takip etti ve ikinci oldu. Gamze 10 puanla üçüncü sırada yer alırken Tuğba ise 9 puanla sonuncuydu.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Dünkü puanlarla birlikte ilk sırada Yeşim var. 33 puanı bulunan güzel yarışmacıdan sonra 31 puanlı Aleyna geliyor. Tuğba 24, Gamze ise 19 puanda.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kayınvalidelerin acıklı hikayelerine tanıklık edilecek bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor. Yarışmacıların verilen sürede oluşturacakları tatların ardından jürinin değerlendirmesi sonrası oluşacak sıralama herkesi sabırsızlandırıyor. Gelinim Mutfakta 20 Aralık Çarşamba puanları haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri