2 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs kim birinci oldu? Pervin Yemen kaç puan aldı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezondaki ilk haftası sona eriyor. Kıbrıs'tan milyonların karşısına çıkan programın beşinci yarışmacısı olarak yarışacak isim Pervin Yemen oldu. Güzel yarışmacı bugüne kadar yarışan rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etmek ve 50 bin lirayı evine götürmek istiyor. Ayrıca kazanan da açıklanacak. Peki, 2 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs kim birinci oldu? Pervin Yemen kaç puan aldı? Detaylar haberimiz

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile her hafta lezzet şölenine dönüşen ve eğlencenin de adresi olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk haftadaki son bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan Sinan, Recep, Raziye ve Ayşe kendi günlerinde performanslarını oraya koydu. Bugün ise Pervin Yemen kolları sıvayarak mutfağa girecek. Ardından da menüsünü hazırlayıp puanlarını alacak. Her dakikası heyecan dolu yarışmada ayrıca 50 bin liranın sahibi de açıklanacak. Peki, 2 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs kim birinci oldu? Pervin Yemen kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pervin kimdir?

Bu hafta  adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olmayı hedefleyen Pervin Yemen 41 yaşında. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşıyor. Yarışmada oldukça iddialı. "Eleştiri kabul etmem, arkamdan konuşun" derken Sinan da "Bu Pervin nerede çıktı ya? Başımıza bela olacak" dedi. Instagram hesabı @pervinyemen1908'dir. 10 bine yakın takipçisi vardır.
 

  • Kıbrıs’ta tanınmış biri
  • Oyuncu
  • İddialı biri
  • Kendisine güveni tam
  • Hırslı bir yapısı var
  • Lefkoşa’da doğdu
  • Babası Karslı



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pervin Yemen menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Pervin Yemen hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

SinanX
RecepX
AyşeX
RaziyeX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri