18 Ekim Gelinim Mutfakta Puanları! Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Yeni günde alınacak puanlar sonunda bir takım çeyrek altını yakasına takacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 18 Ekim Gelinim Mutfakta Puanları..

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta, haftanın üçüncü gününde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Dört takımın amansız mücadelesine tanıklık edilen ve gün sonunda da çeyrek altın hediye eden programda cuma ise bilezikler veriliyor. Bugün de yine kıran kırana bir rekabet söz konusu. Gelinler yemeği hazırlayacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin de puanlayacak. Gün sonundaki sıralama merak ediliyor ve internette araştırılıyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 18 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinler arasında takipleşme tartışması!

Bugün yayınlanacak yeni bölümde gelinler, sosyal medyada eşlerini takip edip etmeme konusundaki fikirlerini söyledi. Cansu'nun, "Eşim annesini bile takip edemez. Hayatındaki tek kadın ben olmalıyım" ifadelerini kullandı. O andan itibaren ortalık buz kesti ve herkes ağzı açık kaldı. Diğer gelinler ise bunu sorun etmeyeceklerini söyledi. Hatta Ceren, sosyal medyada eşini takip etmediğini dahi anlatarak bir şok daha yaşattı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesin sürdürdüğü Gelinim Mutfakta'da bugün alınacak puanlar, 2 gün sonraki finalde de büyük önem taşıyor. Herkesin hedefi altın bilezikler. Dün yayınlanan son bölümde Tuğba neredeyse rakipleri kadar puan aldı. 22 puan toplayan güzel gelinin ardından Ceren 12, Yeşim 7 ve Cansu 4 puanla günü kapattı.

Yeşim: 19 + 7 = 26
Tuğba: 10 + 22 = 32

Cansu: 9 + 4 = 13
Ceren: 12 + 12 = 24

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri