1461 Trabzon İskenderunspor play-off maçı canlı izle! Saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye 2.Lig Yükselme Play Off 2. Tur 1. maçında 1461 Trabzon ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. İki takım arasındaki mücadele nefes kesecek. 1461 Trabzon İskenderunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle seçenekleri haberimizde.

1. Lig'e yükselme maçları bugün devam ediyor. Daha önce Vanspor'u eleyen 1461 Trabzon ile Ankara Demirspor'u penaltılarla geçen İskenderunspor kozlarını paylaşıyor. İlk karşılaşmada avantajlı skoru elde etmek isteyen iki ekibin mücadelesinde alınacak sonuç merakla beklenirken taraftarların yanı sıra futbol severler de yayın bilgilerini öğrenebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, 1461 Trabzon İskenderunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle seçenekleri haberimizde.


Rövanş 3 Haziran'da

Daha önce Trabzonspor'a bağlı bir pilot kulüp olarak faaliyet gösterdiği dönemde 1. Lig'de oynayan ve büyük ses getiren 1461 Trabzon, şimdi ise Celil Hekimoğlu başkanlığında bu klasmana yükselmek amacında. Bugün oynanacak karşılaşmanın ardından gözler 3 Haziran'daki rövanşa çevrilecek.


Trabzonspor'dan destek

Bugün oynanacak 1461 Trabzon - İskenderun maçı öncesi Trabzonspor'dan da destek geldi. Bordo mavililer kendileri gibi şehir takımlarından biri olan kardeş kulübü için taraftarlara çağrıda bulundu.


1461 Trabzon - İskenderunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Lig'e yükselme macerasında büyük bir önemi olan 1461 Trabzon FK İskenderunspor maçı saat 15.30'da başlayacak. Karşılaşmaya yerel kanallar yakından ilgi gösteriyor. Kulübün Youtube kanalının yanı sıra Kadırga TV ve haber61.net de canlı yayınlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri